Havalimanı Pistinde Suriyeli Cesedi Bulundu

Havalimanı Pistinde Suriyeli Cesedi Bulundu

İzmir Adnan Menderes Havalimanı pistinde Suriye uyruklu Malik Hayami’nin (45), cesedi bulundu. Hayami’nin İzmir’den ayrılmak için uçağın iniş takımlarında yolculuk yapmaya çalıştığı öğrenildi.Olay, Adnan Menderes Havalimanı pistinde...

İzmir Adnan Menderes Havalimanı pistinde Suriye uyruklu Malik Hayami’nin (45), cesedi bulundu. Hayami’nin İzmir’den ayrılmak için uçağın iniş takımlarında yolculuk yapmaya çalıştığı öğrenildi.

Olay, Adnan Menderes Havalimanı pistinde sabah 06.50 sıralarında meydana geldi. Görevliler, uçuşlar öncesindeki rutin pist kontrolünde bir erkek cesedi buldu. Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Ölen kişinin Suriye uyruklu Malik Hayami olduğu belirlendi. Havalimanının çevreleyen tel örgülerden güvenlik noktalarını geçerek giren Malik Hayami'nin, yurt dışına gidecek olan bir uçağın iniş takımlarının bulunduğu bölgeye gizlendiği belirlendi. Ancak uçağın havalanmasından kısa süre sonra Malik Hayami'nin belli bir yükseklikten piste düştüğü saptandı. Suriyeli Malik Hayami'nin ayaklarında ve dizlerinde kırıklar olduğu, kafa tasında da yine darbeye bağlı kırıklar bulunduğu öğrenildi.

Yetkililer, olayın nasıl olduğunu çözmek için havalimanı güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gece iniş yapan uçak seferlerini ve kalkış noktaları listelendi. Hayami'nin nasıl havalimanına kadar girip uçağa ulaştığı belirlenmeye çalışılıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.