Hatipoğlu: Onu Allah'a havale ediyorum

Hatipoğlu: Onu Allah'a havale ediyorum

Nihat Hatipoğlu, yazılarında kendisini eleştiren Ahmet Hakan'a için isim vermeden yanıt verdi.

Televizyon programlarıyla büyük bir izleyici kitlesine sahip olan İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir gazeteye verdiği röportajda, Ahmet Hakan'la ilgili bir soruya cevap verdi. Ahmet Hakan bir yazısında Nihat Hatipoğlu'yla ilgili iddiaları gündeme getirmişti. Ancak Hatipoğlu tekzip göndermesine rağmen Ahmet Hakan köşesinde buna yer vermemişti.
İşte röportajtaki ilgili bölüm;

"SALDIRILAR BENİ MOTİVE EDİYOR"

Eleştirilerden rahatsız mısınız?
Hak etmediğimiz şeyler bunlar. Bizi üzüyor. Bizim hayat tarzımız ortada. Yaklaşık iki yıl önce magazinci bir kadın yazar bir şey uydurdu. "Hoca şu kadar para alıyor" dedi. haber baştan aşağı yalandı. Ama biz o kadar edepliyiz ki televizyona çıkıp "bu yalandır" diyemiyoruz. Akabinde her tarafta bunu yaygınlaştırmaya dönük bir kampanya başladı. Her televizyoncu emeğinin karşılığını alır. Sadece bana saldırmalarının nedeni etkimizin güçlü olmasıdır. Etkimiz çoğaldıkça bu tür düşmanlık faaliyeti ile karşılaşıyoruz. Biz mazlumuz ve bunları hak etmiyoruz. Kazanmamızda ne mahsur var. Yaptığımız birçok hizmet var. Bu hizmetleri yaparken kimse bize para vermiyor. Öne çıktıkça, birilerinin kurdukları düzeni bozdukça, devleti, milleti, askeri ön plana çıkardıkça sağa sola saldıran tiplerle karşılaşıyoruz. Onları Allah'a havale ediyoruz.

"NİŞANTAŞI'NDA OTURAN KİŞİ ZALİMCE SALDIRDI!"

Nişantaşı'ndan oturan kişiyi kastediyorsunuz galiba.
Evet o yazıda haksızlığa uğradık. Çok vicdansız bir yazıydı. Defalarca tekzip göndermemize rağmen yayımlanmadı. Kendisini ahiret gününe ve Allah'a havale ediyorum. Ben o yayın grubunun televizyonunda da program yaptım. Aynı şeyleri anlattım. Aynı şartlarda yayın yaptım. O zaman yapılmayanlar başka bir yayın grubunda, daha ses getiren yayın yaptığımızda bize böyle saldırılar yapıldı. O zaman neden eleştirmediler. Bugün ne değişti? Söylenecek çok şey var. Ama bugünkü konumumuz konuşmamızı engelliyor. Her şeyi Allah görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.