Hataylı Boksör Üst Tura Yükseldi

Hataylı Boksör Üst Tura Yükseldi

Adana’da devam eden boks müsabakalarında Hataylı boksörler bir üst tura yükseldi. Adana’da gerçekleştirilen Büyük Erkekler Boks Grup Şampiyonası'nda 64 kiloda yarışan Hatay’lı boksör Nevzat Orhan Kesen Adanalı rakibi Orhan Koscağız’ı...

Adana’da devam eden boks müsabakalarında Hataylı boksörler bir üst tura yükseldi. Adana’da gerçekleştirilen Büyük Erkekler Boks Grup Şampiyonası'nda 64 kiloda yarışan Hatay’lı boksör Nevzat Orhan Kesen Adanalı rakibi Orhan Koscağız’ı nakavtla yenerek bir üst tura çıktı.

Adana ilinde başlayan boks turnuvasını izleyen Hatay boks temsilcisi Nuri Erdener Aralık ayında İskenderun, Türkiye’nin en büyük boks organizasyonuna şahit olacağının altını çizerek, "Hatay bölgesinin genelinde görev yapan fahri boks temsilcilerimle birlikte, bölgemizdeki organizasyonda her türlü özverilerle inşallah alnımız ak bu organizasyondan başarılı çıkacak ve Hatay eski boks dolu günlerine tekrar kavuşacaktır." dedi.

Erdener, ayrıca Hataylı Boks Hakemi Abdurrahman Çokbenli’nin Rusya’da başlayacak olan yıldız erkekler Avrupa şampiyonasında görevlendirilmesiyle Hataylı boks camiasının moral kazandığını da sözlerine ekledi.

MÜSABAKALAR

22-27 Aralık 2014 tarihinde İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası öncesi, Türkiye üç gruba ayrıldı. Birinci grup müsabakaları 13-18 Ekim 2014 tarihinde Uşak ilinde yapıldı. İkinci grup müsabakaları 21-25 Kasım 2014 tarihinde Adana’da başladı. Üçüncü grup müsabakaları 10-15 Kasım 2014 tarihinde Sivas ilinde yapılacak.

Bu üç grupta birinci ikinci ve üçüncü gelen boksörler ve bu gruplarda göz dolduran sporcular ile birlikte dünyanın çeşitli ülkelerinde başarılı boks yapan sporcular İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda, başarılı olmak için mücadele edecekler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.