Hastane dönüşü kazada can verdi

Hastane dönüşü kazada can verdi

Konya’da hastaneden evine dönen yaşlı kadına bir otomobil karşıdan karşıya geçmek isterken çarpıp kaçtı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan sürücü kısa sürede yakalandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, muayene olduğu hastaneden evine dönen Mukaddes Holat (75) otobüsten inerek yolun karşısına geçmek istedi. 34 MBZ 34 plakalı otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen Holat’a çarptıktan sonra sürücü panikleyerek kaçtı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, acı haberi alarak kaza yerine gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Mukaddes Holat’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere yakınlarının gözyaşları arasında morga kaldırıldı.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI
Mukaddes Holat’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, bir yandan olay yerinde inceleme yaparken, Holat’a çarpıp kaçan otomobilin bulunması için çalışma başlattı. Plakadan otomobil sürücüsünün İsa G. (41) olduğunu tespit eden ekipler, kazadan kısa süre sonra şahsı Kılıçaslan Mahallesi'ndeki pazar yerinde buldu. İsa G. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındıktan sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.