Hasta Karyolası Üretimi Ve Kullanımı

Hasta Karyolası Üretimi Ve Kullanımı

Hasta Karyolası Üretimi Ve Kullanımı

Hasta yatakları özel ve kullanıldığı ortam da herkese fayda sağlayan ürünleridir. Mesela bir hasta odasın da hastanız tedavisine devam edecek ise o oda da mutlaka bir karyola olmak zorun da ve de o karyola hasta için özel olarak üretilmiş olmak zorundadır ki hasta kişi rahat edebilsin. Rahat etmesi için bu yatak seçeneklerinin en iyi seçenek olacağı hem kullanan hastalar tarafından hem de sağlıkçı insanlar tarafından yararlılığı etkisini göstermiştir.

Ayrıca hastane de sağlık tedavisi sona ermiş fakat evin de aynı şekil de hem dinlenme amaçlı hem de hasta kişinin daha rahat etmesi amacı ile bu modelleri kullanımı uygun olmaktadır. Son derece özel olarak imal edilmesi kullanımını da kolaylaştırdığı gibi farklı bir yapısı ile son derece avantaj yaratmaktadır. Bu avantajı da hastaya sağlamış olduğu pozisyonları kolayca yaptırması ile olmaktır. Bu pozisyonları ise elektrikli motorları sayesin de yapabilmektedir.

                                               Her Zaman Avantaj Sağlayacak Olan Özellikleri

Elektrikli motorların yapısı ve ergonomik bir yüzeye sahip oluşu elektrikli motorları karyolayı kolayca hareket ettirmesini sağlamaktadır. Nedir bu motorları çalışma prensibi diye düşündüğümüz zaman, motorun için de bulunan pistonların hareket etmesi ile karyolanın parçaları da hareket ederek hasta kişi pozisyon alabilecektir. Bu hareket topla 180 kilo ağırlığa kadar olan hasta kişiler içindir. Daha ağır olan hasta kişiler için farklı motor sistemleri kullanılır ve de üretimi farklı olmaktadır.

Özellik ile hastanın yatağı üzerin de iken tedavisini yapan kişinin eğilmeden kendi hizasın da müdahalesi için asansörlü yani üç motorlu karyolalar seçilmelidir. İlk iki hareket zaten ana pozisyonlar olan baş ve ayak kısımlarıdır. Üçüncü ise asansör olduğundan dolayı bu özelliğe ihtiyacı olan hastaların mutlaka seçimini bu yönde kullanması gerekmektedir.

Daha bir çok özelliğe sahip olan modelleri daha imalat aşamasın da iken bile hastaların sırf daha fazla yaşamın da rahat etmesini amaçlamaktadır. İmalatçı firmalar aynı zaman da yerli üretim de iki yıl da garanti vermektelerdir. Daha fazla rahatlık ve hizmet olarak ta en iyisini isteyen hasta kişiler için üretici firmalar da araştırma yapmanız gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.