Hasan Kılca: Hedefimiz 10 binler

Hasan Kılca: Hedefimiz 10 binler

Karatay Belediyesi tarafından organize edilen yaz spor okulları Saraçoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirilen törenle sona erdi.

 

Törene Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolcular Selim Ay Erdon Daci, yaz spor okulu öğrencileri ve aileleri katıldı.

1 Temmuz tarihinde başlayan yaz spor okulları futbol, basketbol, hentbol, voleybol, karate, tekvando, kick boks, wushu, atletizm, masa tenisi, satranç, çim hokeyi ve yüzme olmak üzere toplam 13 branşta eğitim verdi.

Kapanış töreninde konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Başkan Kılca bu yıl ilk kez düzenledikleri bu organizasyona ilginin yoğun olduğunu ve hedeflerinin Karatay’da yaşayan daha fazla çocuğa spor yaptırmak olduğunu söyledi. Kılca: “13 branşta hayata geçirdiğimiz yaz spor okullarına hemşehrilerimizin çok güzel ilgisi oldu. İnşallah binlerle başladığımız bu sayıyı 10 binlere yükseltmek istiyoruz. Tablet, bilgisayar, televizyon veya cep telefonları gibi teknolojik ürünlerin çocuklarımıza menfi yöndeki olumsuz etkilerini azaltmak adına sporu çok önemsiyoruz. Çünkü spor, çocuklarımızın hem bedenen hem de zihnen gelişimlerine çok önemli katkılar sağlıyor. Bunun yanında çocukların ülkemiz için daha iyi bireyler olmasına da güzel bir yol açmış oluyor. Bizler de bunun öneminin farkında olarak sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kılca programa katılan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman futbolcular Selim Ay ve Erdon Daci’ye teşekkür etti. Program sonunda yaz spor okullarında başarılı olan öğrencilere belge takdim edildi. Yaz spor okulları kapanış töreni gösterilerle sona erdi

FERHAT TÜRKOĞLU

110-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.