Harikulade bir sezon geçirdim

Harikulade bir sezon geçirdim

Meha: Burada çok iyi ve harikulade bir sezon geçirdim. Sadece takım olarak bunu söylemiyorum. Konyaspor'un değerleri, Konyaspor taraftarı, Konya şehri ve gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutluydum

ARABİSTAN'A GİDİYOR

Sezon başında Almanya'nın Paderborn takımından transfer edilen Arnavut oyuncu Alban Meha, Torku Konyaspor'a son kez forma giydiği Beşiktaş maçıyla veda etti ve yeşil-beyazlı ekipten ayrıldı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 62.dakikada yerini Ömer Ali Şahiner'e bırakan Alban Meha'yı takım arkadaşları saha içerisinde ve yedek kulübesinde alkışlarken, taraftarlar tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte sahanın ortasında toplanan oyuncular,  tribünlerde de taraftarlar çocuklarıyla birlikte sahaya gelen Alban Meha'ya kendisi için hazırlanan ve stadyum skorbourdan da yayınlanan görüntülerle ve alkışlarla veda ettiler.

KONYA'YI UNUTMAYACAĞIM

Beşiktaş maçında son kez temsilcimizin formasını giyen ve alkışlarla Konyaspor'a veda ederek Suudi Arabistan'a transfer olan Alban Meha, görev yaptığı süre içerisinde teknik heyet, oyuncular, taraftarlar ve Konya şehri ile çok iyi bir birliktelik yakaladıklarını ve bunun sonucunda da başarıya ulaştıklarını belirtirken, takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu ve burada geçirdiği günleri asla unutmayacağını söyledi. Beşiktaş maçı ile Konyaspor'a veda eden ve Suudi Arabistan'a transfer olan Arnavut oyuncu Alban Meha, Konya'da ve Konyaspor'da güzel günler geçirdiğini söyledi.

ŞAHANE BİR SEZONDU

'Açıkçası buradan ayrılacağım için üzgünüm' sözleriyle açıklamasına başlayan Alban Meha, "Burada çok iyi ve harikulade bir sezon geçirdim. Sadece takım olarak bunu söylemiyorum. Konyaspor'un değerleri, Konyaspor taraftarı, Konya şehri ve gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutluydum. Taraftarımız beni seviyordu. Bende onları seviyordum. Ama buraya kadarmış. Herkese teşekkür ediyorum. Kalbim bundan sonra hep Konyaspor'un başarısı için buradaki arkadaşlarımla birlikte olacak. İnşallah yeni sezonda Konyaspor hem ligde, hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yine önemli işlere ve başarılara imza atacaktır" şeklinde görüş belirtti.

MEHA VE BOREK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Torku Konyaspor’a sezon başında Almanya'nın Paderborn takımından transfer edilen Arnavut oyuncu Alban Meha, Beşiktaş maçında son kez forma giyerek takıma veda etti. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 62. dakikada yerini Ömer Ali Şahiner'e bırakan Alban Meha'yı takım arkadaşları saha içerisinde ve yedek kulübesinde alkışlarken, taraftarlar tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Kulüp Başkanı Ahmet Şan maçın ardından Alban Meha ile takımdan ayrılan diğer isim Tomas Borek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi vererek, bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.