Harika Kanatlar Sırt Çantası

Harika Kanatlar Sırt Çantası

Eylül ayının yaklaşmasıyla beraber ailelerimizi ve çocuklarımızı okul ihtiyaçları için bir telaş alıyor.

Eylül ayının yaklaşmasıyla beraber ailelerimizi ve çocuklarımızı okul ihtiyaçları için bir telaş alıyor. Öncelikle, okula giderken tüm eşyalarımızı kolayca içine doldurabileceğimiz rahat ve kullanışlı bir sırt çantasına ihtiyaç duyuyoruz. Eşyalarımızı içerisine koymanın dışında dış görüntüsüne de önem veriyoruz. Özellikle erkek çocuklarımızın büyük beğeni ve ilgiyle izlediği Harika Kanatlarçizgi film karakterlerinin bulunduğu sırt çanta çeşitlerimizden bahsetmek istiyoruz.

Kırmızı ve mavi renklerinin ağırlıkta olduğu bu çantamızda sevilen karakter Jett’in 3 boyutlu bir görüntüsü bulunuyor. 3 boyutlu görüntü çantaya farklı bir hava katarak çocuklarımız için okulu eğlenceli hale getiriyor. Ayrıca, bu çantamız ile çocuklarımız hem eşyalarını kolayca toparlarken hem de sevdikleri karakterleri sırtlarında taşıyorlar.

1-006.png

Bu çantamızda ise Harika Kanatlar karakterlerinden kırmızı, sarı ve mavi uçaklarımızı görüyoruz. Bu keyifli uçuşlarından bir kareyi sırtında taşımak isteyen çocuklarımızı karakterlerimiz gibi yepyeni ve eğlenceli deneyimler bekliyor. Kim bu sevimli arkadaşlarımıza eşlik etmek istemez ki?

2-001.png

Harika Kanatlarkarakterlerimizin yine bir gezintilerinden alınmış bir kare. Onlar için nasıl her gezi farklı bir deneyimse sizin için de her çanta, her farklı desen ve yapı farklı bir deneyim olacak.

3.png

Çek çekli çantaların ne kadar rahat kullanıldığını fark ettiniz mi? Çantanız çok ağır olduğu zaman ya da taşımak istemediğinizde size bir güzellik yapacak artık yanınızda. Size büyük yardımı ve kolaylığı olacak bu çanta ile sadece okula değil her yere gitmeyi isteyeceğinize eminiz. Çünkü çek çekleri sayesinde siz nereye giderseniz o da sizinle beraber oraya geliyor.

4.png

Kız çocuklarımı ve Dizzy’i unutmadık! İkisini aynı çantayla buluşturduk ve sizler için hazırladık. Pembe renklerin hâkim olduğu bu çantamızı çek çekleri sayesinde yine istediğimiz her yere götürebiliyoruz. Hem okul hem de diğer eşyalarımızı rahatlıkla taşıyıp istediğimiz yere götürebileceğimiz bu çanta ile birbirinden keyifli yepyeni maceralara adım atabilirsiniz. Hepsi sadece ufak bir tık uzaklığınızda.

5-001.png

Karakter Dükkanı farklı desen ve renkleriyle Harika Kanatlar karakterlerini okul çantanızla buluşturdu. Geriye sadece en sevdiğiniz rengi ve karakteri seçerek onu almak kalıyor. Sonrasında sizi okulda, evde, sokakta kısacası her yerde yepyeni maceralar bekliyor olacak.

Tüm çizgi karakterlerin okul çantaları için  sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.