Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

Hangi Peygamberin Ümmetisiniz?

Hangi Peygamberin Ümmetisiniz?

İslam Dinini, din sadece Kur'an'dır diye sınırlayarak Allah(cc) Rasûlünü(sav) yok zan eden sapık ve saptırılmış Kur’ancılık Dini/ mezhebi mensuplarınadır bu sorumuz.

Sahi, siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

23 yıllık bir sürede tebliğini ve tebyinini gerçekleştirmiş olan ve âlemlere rahmet olarak gönderilmiş bir Peygambere(sav) merhametsizce iftira edenler; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Hz. Muhammedi(sav) bir posta elemanı veya bir kargo elemanı olarak basite alan edep yoksunları; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Müslümanların dünya ve ahiretteki tek önderleri olan Hz. Rasulullahı(sav) bir ara kablosu gibi görüp öldü gitti ve işi bitti diyerek kenara atanlar, siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Kur’anda insanlara övülmüş örnek olarak gösterilen Allah(cc) Rasulü’nün(sav) Kur’an ayetlerini Ashabına(ra) açıklarken sarf ettiği sözleri haşa pislik olarak vasıflandıran hayâsızlar; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Kur’anı Kerimin muhkem ve müteşabih ayetlerindeki hükümleri hayata uygularken ortaya koyduğu davranış biçimi olan sahih sünneti red edenler; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

İsra ve Miraç olayını birbirinden bağımsız gören ve yerine göre ikisini birden red eden münkirler; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Miraç esnasında Ümmetine Bakara suresinin son 2 ayeti ile müjdeler getiren Kerim Elçiyi(sav) yalanlayanlar; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Kur’anı Kerimi asli halinden yüzünden okumaktan aciz olduğu halde, her bir meali Kur’an zan eden cehalet abideleri; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Müslümanım dediği halde Rasulullahın(sav) uyguladığı şeriata karşı olduğunu söyleyecek kadar konunun esprisinden uzak olanlar, siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

1400 yıllık bir birikimi mealcilik ve Kur’ancılık adına red ederek geçmiş tüm müslümanları tekfir etmekten öte bir meziyeti olmayan tekfirciler; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

İsnadı Peygamberimiz(sav) olan sözleri barındıran Kütübü Sitteyi hiç okumadıkları halde, hadis mecmualarını fıkıh kitabı zan eden zan ehli; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Din sadece Kur ’andır diyerek Kur'an'da olmayan her şeyi din dışı sayarak, İslam’ın Şiarı olan Ezan-ı Muhammediyi şirk kabul eden asrın budalaları; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Müslümanların “Amenerrasülü” diye bildikleri Bakara Suresinin son iki ayetini yanlış anlayarak, Hz. Peygamberi(sav) yok sayan bir düşüncesizliğin de düşünce olabileceğine inanan düşüncesizler güruhu; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Yine Bakara Suresinin son iki ayetini kendi zannî şifrelerine uymadığı için red eden inkârcılar; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Açık ve açıklanmış olan Kur’an-ı Kerimi açıklamak için cilt cilt kitap yazarak din satıcılığı yaparken “Bir Kuran varmış, bir de hadis varmış, yok ya” diyen din satıcıları; siz hangi Peygamberin(as) ümmetindensiniz?

Veya Kur’anı Kerim ayetleri red edilerek bir din ortaya koyulabiliyorsa, bu din kimin dini ve sizler bu dinin neresindesiniz? Bunu açık seçik söyleseniz ya!

Ortada 23 yıl tebliğini yaparken tek bir söz dahi sarf etmemiş bir Peygamber(sav) ve örnekliği kıyamete kadar sürecek olan Peygamberinden(sav) tek bir söz nakledemeyen bir ümmet olabilir mi?
 

Sahi, Siz kime ümmetsiniz?
 

Peygamberiniz(as) kim sizin? Ondan(as) bize tek bir söz söyleyin.
 

Söyleyin de kime ümmetsiniz bilelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR