Hamzaoğlu: Konyaspor'dan aradılar

Hamzaoğlu: Konyaspor'dan aradılar

9 haftada 7 puan alarak Osmanlıspor ile birlikte ligin dibine çakılan Konyaspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın görevine son verildi. Yeşil-beyazlı ekipte teknik adam arayışları başladı.

9 haftada 7 puan alarak Osmanlıspor ile birlikte ligin dibine çakılan Konyaspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın görevine son verildi. Yeşil-beyazlı ekipte teknik adam arayışları başladı. Şuana kadar en sıcak görüşmenin Hamza Hamzaoğlu ile yapıldığı ifade ediliyor

Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Alınan kötü sonuçların ardından; A. Konyaspor yönetimi, Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktör arayışlarını hızlandıran Yeşil-Beyazlılarda, en güçlü aday Hamza Hamzaoğlu oldu. 

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçlar nedeniyle önceki gün akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulunun kararıyla deneyimli teknik direktör ile yollarının ayrıldığını söyledi. Kayserispor karşısında deplasmanda alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun olağanüstü toplandığını aktaran Baydar, "Mustafa Reşit Akçay ile görüşerek yollarımızı ayırdık. Teknik direktör adaylarıyla görüşmelere başlıyoruz. En kısa sürede yeni teknik direktör takımın başında olacak." diye konuştu.

LİSTE 3 İSİM BULUNUYOR

Listede 3 yerli hocanın ismi var. Konyaspor’un yönetim binası koridorlarında konuşulanlara göre bu isimler; Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Sergen Yalçın. Daha önce Konyaspor'da da top koşturan Hamzaoğlu’nun ismi diğer meslektaşlarına göre bir adım önde. Yönetimin üç isimle de dün itibariyle temasa geçtiği gelen bilgiler arasında. Konyaspor’da önümüzdeki hafta oynanacak Osmanlıspor maçına kadar yeni ismin belirlenip imza attırılması bekleniyor.

HAMZAOĞLU: KONYASPOR’DAN ARADILAR

Atiker Konyaspor’un teknik adam listesinde yer alan Hamza Hamzaoğlu Konyasporlu yöneticilerin kendisini aradığını ve şartlar oluştuğu takdirde çalışabileceklerini söylediği ifade edildi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.