Hamdi Yasaman: Anderlecht Maçı Öncesinde Beklemediğimiz Mağlubiyet Aldık

Hamdi Yasaman: Anderlecht Maçı Öncesinde Beklemediğimiz Mağlubiyet Aldık

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Anderlecht ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Trabzonspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Trabzonspor'a 3 - 0 mağlup...

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Anderlecht ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Trabzonspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Trabzonspor'a 3 - 0 mağlup oldukları karşılaşmanın bitiminde çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yasaman, Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynayacakları karşılaşma öncesinde beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bu mağlubiyeti beklemiyorduk. Anderlecht maçı öncesinde iyi olmadı. Anderlecht'i yenip bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Anderlecht telafisi yok bu maçın telafisini yapailiriz. Oyuncularımız Avrupa Kupası maçından dolayı kendilerine maça veremediklerini gördüm. Galip gelseydik çarşamba günkü maç öncesinde iyi moral olurdu. Hocamız Sneijder'i herhalde Avrupa maçı için dinlendirdi." dedi.

Tribünlerin Prandelli'yi istifaya davet etmesini ise İkinci Başkan, "Kendi sahanızda 3 tane gol yiyince istifaya davet edilmesi normal. Tabi ki istifa etmez. Böyle mağlubiyetler olabilir." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.