Hamaset ve popülizm kurumsallaştırıldı!

Hamaset ve popülizm kurumsallaştırıldı!

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Kâğıthane İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Gençlik Konferansı programına katıldı.

Gençlere hitap eden Karaduman, hamasetin ve popülizmin kurumsallaştığını ifade etti.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi Kâğıthane İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Konferansı’na katıldı. Geçtiğimiz gün Kâğıthane Murat Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta konuşan Karaduman, ülke ve dünya gündemi ve gençlerin sorunlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı, Saadet Partisi Kâğıthane İlçe Başkanı Halit Özgür Atak ve Saadet Partisi Kâğıthane İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihat Gümüş’ün de iştirak ettiği programın sonunda katılımcılara aşure ikram edildi. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, programda yaptığı konuşmada, günümüzdeki sorunlara dikkat çekerek, “Hamasetin ve popülizmin çok yoğunlaştığı bir dönemden geçiyoruz. Özellikle milliyetçilik günümüzde maalesef vatandaşlara dayatılarak kurumsallaşıyor. Hamaset ve popülizm kurumsallaştırıldı. Bunlar maalesef günümüz Türkiye’sinde yaşadığımız tüm sorunların temelini oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

“SURİYELİLER ÜLKESİNİ KARIŞTIRAN DEVLETLERE GİTMEK İÇİN AKDENİZ’DE CAN VERDİLER”

Amerika’nın Irak işgalini hatırlatan Karaduman, “Dün Irak’ta 1 milyon insan hayatını kaybederken meydana çıkmayan, basın açıklaması yapmayan insanlar bugün Suriye konusunda rahatça konuşuyorlar. Şimdi de Suriye’de yaşanan insanlık dramına karşı birden en sert çıkışları yapıyorlar. Irak’ta 1 milyon kişi ölürken bununla ilgili tek cümle söylemeyen insanların, Suriye’deki vahşet karşısında merhamete gelmesinin altındaki sebepleri merak ediyoruz. 2018’de Suriyeliler ülkesini karıştıran ülkelere gitmek için Akdeniz’de can verdiler, o insanları buna mecbur eden sebepleri merak ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞMAK GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Selamlaşma konuşması yapan Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı, ise, “Bizleri boş işlerle uğraştırmayan, sokaklarda yanlış işler yaptırmayan Allah’a hamdolsun. Bizleri Allah’ın nizamını kurmak üzere bu yolda yürüyen bu davanın adamı yaptığı için bir kez daha Allah’a hamd ediyorum. Bir kez daha şükür ediyorum. Böylesine sıkıntılı bir dönemde, bu teşkilatlar içinde Allah rızası için çalışmak gerçekten çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

“UYUŞTURUCU ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR”

Saadet Partisi Kâğıthane İlçe Başkanı Halit Özgür Atak da, genç nesillerin karşı karşıya kaldığı tehditleri belirterek, “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve gayri ahlaki durumlar başta olmak üzere hem ekonomik hem de ahlaki nitelikli suçlar artmış durumda. Hırsızlık, uyuşturucu, yolsuzluk had safhada. Yaptığımız çalışmalar neticesinde görüyoruz ki hiç umulmadık, hiç beklenmedik yerlerde bile uyuşturucu almış başını gidiyor. Bunun için gençliğimizin çok iyi çalışması gerek. Biz çevremizdeki meselelerden sorumluyuz” dedi.

 ONUR ŞEHMUS ŞAHİN / CAN KILIÇASLAN / Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.