Haluk Levent’ten şehit ailesine vefa

Haluk Levent’ten şehit ailesine vefa

Konya’ya konser vermek için gelen sanatçı Haluk Levent, Afrin kahramanı Şehit Astsubay Abdullah Taha Koç’un ailesini ziyaret etti. Baba Ahmet Koç, “Haluk Levent sürekli bizi arıyor, ziyaret ediyor. Kendisi ailemizden biri haline geldi” dedi

Sosyal projelerle çalışmalarından adından sıkça söz ettiren Sanatçı Haluk Levent, Selçuklu Kongre Merkezi (SKM)’daki konserinden önce 2018 yılında gerçekleşen Zeytindalı Harekatı’nda şehit düşen Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç’un ailesini ziyaret etti.

HALUK LEVENT KAHRAMAN ASKERİ UNUTMADI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nun 41. gününde 2 Mart 2018 tarihinde doğum gününden bir gün sonra şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç, "Komutanım jetlerimiz tepenin yamacını vursun, biz zaten emniyetimizi aldık. Gerekirse biz burada şehit olalım, bu hainler de burada gebersin" diyerek, tarihe geçen sözleri söylemişti. 2 Mart 2018'de Konya'daki konserini iptal etmişti. Levent, şehit Koç'un fotoğrafı önünde babası ve kardeşiyle birlikte çekindiği fotoğrafı aylar sonra twitter hesabından paylaşmıştı.

KONSER GÜNÜNDE ŞEHİT HABERİ GELMİŞTİ

Haluk Levent 2 Mart 2018 tarihinde Konya’da konser vermişti. Konser sırasında Abdullah Taha Koç’un şahadet haberini alan Sanatçı Haluk Levent, konserden Koç ailesini ziyaret etmişti. Sanatçı Haluk Levent ve şehit ailesi arasında oluşan duygusal bağ hiçbir zaman kopmadı. Sanatçı Haluk Levent, dün Konya’da verdiği konserden önce yeniden Şehit Abdullah Taha Koç’un ailesini ziyaret ederek, onlara moral verdi. Ziyaret resimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Haluk Levent, “Baba Ahmet Koç’a Konya’ya geldiğimde yeniden kendilerini ziyaret edeceğim sözünü vermiştim. Afrin şehidimiz kahramanımız Abdullah Taha Koç’u hiçbir zaman unutmadık. Her zaman şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

HALUK LEVENT AİLEMİZİN BİRİ GİBİ OLDU

Şehit Astsubay Abdullah Taha Koç’un babası Ahmet Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Oğlum bu vatan ve bu millet için şehit oldu. İnsanların bizim yanımızda olması bizleri mutlu ediyor. Ülkemizin değerli sanatçılarından biri olan Haluk Levent de her zaman yanımızda oldu. Oğlum şehit olduğu gün evimizi ilk ziyaret edenlerdendi. Daha sonra da ziyaretimize geldi. Dün de ziyaretimize geldi. Eşim, çocuklarım ve ben bu ziyaretten çok mutlu olduk. Haluk Levent gibi sanatçıların bizlerin yanında olması bize güç katıyor. Haluk Levent bizim ailemizin bir parçası gibi oldu. Halkımızın şehitlerimizi unutmamasını istiyoruz.”

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

08ea106a-39fe-4089-967f-c956795bd657.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.