Halkımız karamsar

Halkımız karamsar

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Taha Yasin Yazıcı, “Milli Değerlere bağlı gerçekçi ve samimi adımların atılmayışı milletimize karamsarlığı ve ümitsizliği yaşatmaktadır” dedi

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları tarafından terör olayları ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Zafer Yer Saati’nde gerçekleştirilen açıklamaya çık sayıda partili genç katıldı. Gençler ellerindeki “AB değil, İslam Birliği, terörün çözümü kardeşlik” yazılı pankartlarla sloganlar attı. Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları adına açıklamayı Başkan Yardımcısı Taha Yasin Yazıcı yaptı. Geçtiğimiz günlerde Zafer Meydanı’nda  ‘Terör Nasıl Biter?’ konulu bir fikir duvarı çalışması yaptıklarını ifade eden Yazıcı, “Öncelikle, aziz milletimize karşı yapılan terör saldırılarında hayatını kaybeden asker, polis, sivil şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine sabır, yaralı olarak kurtulan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Yapmış olduğumu: fikir duvarı çalışmasında Terör Nasıl Biter? sorusunun yansıması halkımızda öncelikle büyük bir karamsarlık olarak karşımız çıkmıştır. Halkımız vermiş olduğu cevaplarla terör mefhumunu ortadan kaldırabilecek iradenin şuan ülkemizde olmadığın vurgulamıştır” dedi.

GÖRDÜĞÜMÜZ CEVAPLAR BİZİ ÜZDÜ

Verilen cevapların genelinin büyük bir ümitsizlik ve karamsarlık olduğunu ifade eden Yazıcı, açıklamasına şöyle devam etti: “Bu durum bizleri derinden üzmüştür. Tarihin en şerefli yerine sahip ve üç kıtada atının izleri bulunan, Balkan cephesinde, Doğu - Bal cephelerinde ve Çanakkale'de büyük mücadeleler verip yedi düvele meydan okuyan bir millet muhakkak ki çapulcu sürüsünün önünde de diz çökmeyecek hatta onların arkasında ki Global güçlere de mutlaka bir gün hesap soracaktır. Ancak bu gün içil değerlendirme yaptığımız zaman Ülkemizde her türlü terörizme karşı yapılan pansuman tedbirler, terör olaylarının ardında yapılan açıklamalar, üzüntülerin dile getirilip sonra Milli Değerlere bağlı gerçekçi ve samimi adımların atılmayışı milletimize karamsarlığı ve ümitsizliği yaşatmaktadır. Halkımızı bu karamsarlık ve ümitsizliğe sürükleyen iktidar ve muhalefet partilerinin mecliste bulunan milletvekillerinin, üzerlerine almış oldukları mesuliyeti fark etmelerini ve gerçek manada milletin vekilliğini yapmalarını istiyoruz.”

İSLAM ÜLKELERİYLE ÇALIŞIN

Amerika ile işbirliğinin bırakılması gerektiğini ve İsrail ile birlikte yaptırımların uygulanması gerektiğine işaret eden Yazıcı, şöyle konuştu: “Yetkililerin taklitçi zihniyetten uzaklaşıp bu milletin aslı olan Milli Görüş zihniyeti' benimsemeleri gerekmektedir. ‘Yeni Türkiye’ söyleminin geliştirildiği günlerde Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya'nın temini için Terör Örgütünün kılcal damarlarını besleyen Global güçlerin destekçiliğinden vaz geçilmelidir. Milli Görüş ruhuyla hareket edilmeli İslam Paktı, İslam ortak pazarı, D-8'ler aktifleştirilmesi gibi projeler hayata geçirilmeli, ülkemizdeki terörle mücadele kapsamında terör örgütünün hamiliğini yapan batılı güçlerle değil İslam ülkeleriyle iş birliği yapılmalıdır. Unutmayalım ki ‘Muhakkak ki Müminler kardeştir ve küfür tek millettir’ Halkımız çözüm süreci denilen terörle müzakere zamanında güneşin batısında ki o eşsiz manzara ile oyalandı. Çözüm sinekleri öldürmekte değil bataklığı kurutmaktadır sözünü 25 yıl sonra sizlere tekrar hatırlatıyoruz. Elinizde imkanlar, pansuman tedbirlerden ziyade bataklığı kurutmada kullanılmalı, kukla ile deği4 kuklacı ile mücadele edilmelidir.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.