Halkapınar'da bilgi yarışması

Halkapınar'da bilgi yarışması

Halkapınar ilçesinde Ortaokular arası bilgi yarışmasının finali yapıldı.

Halkapınar ilçesinde Ortaokular arası bilgi yarışmasının finali yapıldı. 

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi (EKİP42) kapsamında ''Konya'mızı Tanıyoruz'' Ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) 15 Temmuz Konferans Salonuna gerçekleştirilen 7. sınıflar arası bilgi yarışmasında finallere kalan Ortaokul öğrencileri birbirleri ile yarıştılar.

Yarışmanın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eki42 projesi kapsamında gerçekleştirildiğini belirten Halkapınar ilçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan, ''Bu yarışmayla Konya'mızın milli tarihini ve kültürünü bilen doğal güzelliklerinin farkına varan öğrencilerin yetişmesine katkı sağlamak.'' dedi.

Bu tür yarışmalarla öğrencilerin kendilerine olan öz güvenlerinin artacağına da dikkat çeken Tezcan, öğrenciler bilgilerini yarışma ortamında pekiştirip sergilerken diğer taraftan da eğlenmelerinin önemli olduğunu vurguladı.

Halkapınar'da düzenlenen ortaokul 7. sınıflar arası bilgi yarışması ilçe finalinde birinciliği 65 puanla Halkapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.