Halk Otobüsünün Altında Kalan Kadın Can Verdi

Halk Otobüsünün Altında Kalan Kadın Can Verdi

Ümraniye'de ekmek almak için evden çıkan yaşlı bir kadın, özel halk otobüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi. Görgü tanıkları henüz kimliği açıklanmayan sürücünün kulağında kulaklık olduğu için vatandaşların uyarıları...

Ümraniye'de ekmek almak için evden çıkan yaşlı bir kadın, özel halk otobüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi. Görgü tanıkları henüz kimliği açıklanmayan sürücünün kulağında kulaklık olduğu için vatandaşların uyarıları duymadığını iddia etti. Olay yerinden kaçan sürücü polis merkezine giderek teslim oldu.

Olay saat 17.00 sıralarında Topağacı Mahallesi, Asil Caddesi, Kuran Kursu Durağı'nda meydana geldi. İddialara göre otobüs durağının yanındaki halk ekmek büfesinden ekmek almak için gelen Sultan Koçoğlu (80) bu sırada geriye giden 34 JZ 5007 plakalı otobüsün altında kaldı. Olayı gören vatandaşların uyarılarını da duymayan sürücü bir kişinin camına vurması üzerine durumu fark etti. Bu sırada panikleyen sürücü ileriye doğru hareket edince 2. defa yaşlı kadının üzerinden geçerek ezilmesine neden oldu. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Sultan Koçoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Bu arada annesinin öldüğünü duyan Erkan Koçoğlu, olay yerine koştu. Yerdeki annesinin cesedinin yanına oturan Koçoğlu, sinir krizleri geçirdi. Uzun süre gözyaşı döken Erkan Koçoğlu'nu arkadaşları güçlükle uzaklaştırdı. Öte yandan olay yerinden kaçan sürücü bölge karakoluna giderek teslim oldu. Bir görgü tanığı, 'Yaşlı teyze ekmek almak için geldi. Bu sırada halk otobüsü geriye doğru gidince altında kaldı. Bağıranlar oldu ama kulağındaki kulaklık nedeniyle duymadı. İkinci defa üzerinden geçti." dedi. Olaya şahit olan bir kadın da, "Halk otobüsü 2 defa üzerinden geçti. Paramparça oldu. Ekmek almak için evinden çıkmıştı. Çok yazık oldu." diye konuştu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.