Halk ile iç içe bir teşkilatız

Halk ile iç içe bir teşkilatız

Gerek üniformalı gerekse sivil ekipler ile şehrin her bir farklı noktasında hassasiyet ile çalıştıklarını ifade eden Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, “Teşkilatımız vatandaşımız ile iç içe" dedi

Merhaba Gazetesi İstihbarat Şefi Emre Özgül, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Emre Özgül nezdinde Merhaba Gazetesine teşekkür etti. “Bizler Konya’nın emniyeti için tüm teşkilat mensuplarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Yaman, bu çerçevede asayişten, trafiğe kadar bütün denetimlerinin gece gündüz devam ettiğini belirtti. Konya'nın çok hızlı gelişen büyük bir şehir olduğunu dile getiren Yaman, şehrin tüm bunların yanında huzurlu bir şehir olduğuna da vurgu yaptı.

ŞEHİR BÜYÜK YAŞANAN OLAY AZ

Konya gibi bir şehirde görev yapmanın idareciler açısından büyük bir nasip olduğunu dile getiren Yaman, genel anlamda Konya'da bir sıkıntı yaşanmadığına vurgu yaptı. Yaşanan sıkıntılar, büyük çoğunluğunun bireysellikten kaynaklandığını da aktaran Yaman, daha sonra şunları söyledi: “Konya, Türkiye için önemli bir şehir. Anadolu’nun kalbi. Anadolu Selçuklu devletine yüzyıllarca başkentlik yapmış Konya'dan da, Konyalı vatandaşlarımızdan büyük biz teşkilat olarak büyük destek görüyoruz. Konyalılar da müthiş bir polis sevgisi var. Bu potansiyeli artıracağız. Konya, coğrafi anlamda da büyük bir şehir. Her yönden gelişime açık. Aynı zamanda manevi atmosferi yüksek olan da bir şehir. Konya halkının bize desteğinden bahsetmiştim. Konya insanı, özünde çeşitli zenginlikleri barındırdığı ve özünde olan maneviyattan faydalandığı için özel bir şehir. Evet, Konya büyük bir şehir olmasına rağmen, yaşanan olumsuz olaylar az. Denetimlerimiz ise sıkı. İnsanın olduğu her yerde yaşanacak olumlu olaylar kadar, olumsuz olayların da yaşanması normal. Önemli olan öncesinde insanların can ve mal güvenliğini sağlayabilmektir. Biz, gerek sivil gerekse resmi üniformalı ekiplerimiz ile şehrimizin her bir farklı noktasında hassasiyet ile çalışıyor ve insanımızın güvenliğini sağlayabilmenin mücadelesini veriyoruz. Teşkilatımız vatandaşımızın içine daha fazla karıştı. Çeşitli bölgelerden aldığımız şikayetleri en alt düzeye indirdik, daha da indireceğiz.”

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.