Halilodzic, Rostov’u Yenmeyi Mucize Olarak Görüyor

Halilodzic, Rostov’u Yenmeyi Mucize Olarak Görüyor

UEFA Avrupa Ligi play-off maçında yarın akşam Rostov’u konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilodzic, rakiplerini yenerek mucizeyi gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Halilodzic, "Takımımız maalesef hazır değil." dedi.Halilodzic,..

UEFA Avrupa Ligi play-off maçında yarın akşam Rostov’u konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilodzic, rakiplerini yenerek mucizeyi gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Halilodzic, "Takımımız maalesef hazır değil." dedi.

Halilodzic, takımın Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trabzonspor’da ikinci dönemini yaşadığını ve görevinde 35 günü geride bıraktığını hatırlatan Halilodzic, "Kariyerimin en zor dönemini yaşadım. 35 günde yaklaşık 365 günlük olaylar yaşandı. 35 gündür tesislerden dışarı çıkamadım. Bu kadar sıkıntılı bir süreç olacağını düşünmüyordum. Buraya gelirken bazı olayların önceden halledilmiş olmasını bekliyordum. “ dedi.

Rostov karşısında önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Halilodzic, “Birçok maç oynamış, hazır bir rakibe karşı oynayacağız. Bu maça kadar sadece bir hazırlık maçı oynadık. Maça tam anlamıyla takım olarak hazır değiliz. Maalesef son yapılan transferlerin hepsi takım kadrosuna katılamadı. Rostov maçı bizim için çok çok önemli. Takım arzu ve istekle bu maça çıkmalı. Maksimum gücümüzle yarın akşam sahada olacağız, mücadelemizi edeceğiz. Rakibimizi yenerek büyük bir başarıyı gerçekleştirmek, mucizeyi yaratmak istiyoruz." diye konuştu.

"HERKES VAHİD HOCANIN ELİNDE SİHİRLİ DEĞNEK VAR ZANNEDİYOR"

Halilodzic, rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Birkaç günden bu yana rakibimizi izliyorum. Yardımcı antrenörlerim Rusya’da rakibimizi analiz etti, maçlarını izledi. Rakibimizin olumlu ve olumsuz yönlerini gözlemledik. Rostov bize göre daha hazır bir takım. Lige erken başladılar. Bizden fazla maç oynamalarından dolayı avantajları var. her maçlarını izledim ve iyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Defansif anlamda iyi mücadele ediyorlar. Biz yarın elimizden geleni yapacağız. Onları elemeyi istiyoruz. Zor da olsa bunu başaracağız. Takımımızın önceki yıl Avrupa'daki başarılı grafiğini biliyorum. Şu anki durumda Avrupa için bir hedef belirlemek zor. Herkesin Trabzonspor’dan başarı anlamında bir beklentisi var. Herkes Vahid hocanın elinde sihirli bir değnek varmış gibi her şeyi halledeceğini düşünüyor olabilir. Ama vaziyet bugün ne ise odur. Geçen yıl Avrupa’da bir başarı vardı ama bu yıl ne olur bilmiyorum. Rostov’u elersek bizim açımızdan çok iyi olur. Moral ve motivasyon açısından bu maçtan alacağımız iyi sonuç çok önemli. Bu kadro iki ay önce elimde olsaydı ve yeterli kadar maç yapmış olsaydık kesinlikle yarınki maçta Rostov’u yeneceğimizi söyleyebilirdim. Takımımız maalesef hazır değil."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.