Halil Mutlu Ve Şeref Eroğlu, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Halil Mutlu Ve Şeref Eroğlu, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Milli halterci Halil Mutlu ile milli güreşçi Şeref Eroğlu, Malatya İnönü Üniversitesi’nde düzenlenen 'Sporda Başarının Sırrı’ konulu panelde öğrencilerle bir araya gelerek hayatlarından önemli kesitler paylaştı, başarının sırrını...

Milli halterci Halil Mutlu ile milli güreşçi Şeref Eroğlu, Malatya İnönü Üniversitesi’nde düzenlenen 'Sporda Başarının Sırrı’ konulu panelde öğrencilerle bir araya gelerek hayatlarından önemli kesitler paylaştı, başarının sırrını anlattı.

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, milli halterci Halil Mutlu ile milli güreşçi Şeref Eroğlu’nun konuk olduğu ‘Sporda Başarının Sırrı’ konulu bir panel yapıldı. Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı ve BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, törende yaptığı açılış konuşmasında, milli sporcuları konuk ettikleri için mutluluk duyduklarını belirtti.

Rektör Yardımcısı ve BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ da, beşincisini düzenledikleri etkinliğin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini bildirdi. Prof. Dr. Özbağ, öğrencileri kendi alanlarında kariyer sahibi saygın kişilerle bir araya getirerek deneyimlerinden faydalanmalarını ve kendilerine rol model alabilecekleri insanlarla tanışmalarını sağlamak için bu gibi etkinlikleri düzenlediklerini ifade etti.

Daha sonra oturum başkanlığını Hülya Bingöl’ün yaptığı panele geçildi.

Milli sporcular Halil Mutlu, gençlere zorluklardan yılmamalarını önerdi. Mutlu, zorluklar karşısında hiç yılmadan başarıya ulaştığını anlattı.

Şeref Eroğlu ise spor yapmanın kolay bir iş olarak görülmemesi gerektiğini dile getirdi. Milli sporcuların uluslararası müsabakalarda tüm ülkeyi temsil ettiğine değinen Eroğlu, tüm ülke nüfusunu temsil etmenin büyük bir sorumluluk olduğunu kaydetti.

Etkinlik sonunda milli sporculara çiçek ve plâket takdim edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.