Halil İbrahim gidiyor

Halil İbrahim gidiyor

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın raporu doğrultusunda Halil İbrahim Sönmez bu sezon kadroda olması beklenmiyor.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın raporu doğrultusunda Halil İbrahim Sönmez bu sezon kadroda olması beklenmiyor. Halil İbrahim'in birçok takımla görüştüğü öğrenildi. Sönmez, bonservisi ile ya da kiralık olarak başka takıma transfer olacak

Atiker Konyaspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan; Dimitar Rangelov, Riad Bajic, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Kibong Mbamba, Bary Douglas, Kaya Tarakçı gibi isimlerle yollarını ayıran Atiker Konyaspor'da Seddar Karaman'ın ardından Halil İbrahim Sönmez ile yolların ayrılması bekleniyor. Atiker Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın transfer komitesine Halil İbrahim Sönmez'in kiralanması konusunda direktifte bulunduğu öğrenildi. Halil İbrahim Sönmez'in daha çok forma şansı bulmasını isteyen Mustafa Reşit Akçay'ın forvet oyuncusunu TFF 1.Lig ekiplerine kiralanmasını istiyor. Sönmez'in kiralık olarak ya da bonservisi ile transfer olması bekleniyor.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

2014-2015 sezonunda Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Anadolu Selçukspor forması altında çıktığı 31 maçta 16 gol kaydederek dikkatleri üzerine çeken Halil İbrahim Sönmez, 2015-2016 sezonu öncesi yaz transfer döneminde Anadolu Selçukspor'un pilot takımı olduğu Atiker Konyaspor ile sözleşme imzaladı. Sezon öncesi kampa katılan Halil İbrahim Sönmez, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından tam not alarak kadroya dahil edildi. 2015-2016 sezonunda yeşil-beyazlı forma altında sonradan bulduğu forma şansını iyi değerlendiren Halil İbrahim Sönmez, 6 Mart 2016 tarihinde Atiker Konyaspor'un evinde 2-0 kazandığı Trabzonspor karşılaşmasında ilk kez ilk 11'de yer aldı. 2015-2016 sezonunda yeşil-beyazlı forma altında kupada dahil olmak üzere 26 maça çıkan Halil İbrahim Sönmez 3 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Forvet oyuncusu çıktığı 26 maçta bin 132 dakika sahada kaldı.

TAKIMINI KUPAYA TAŞIDI

Geçtiğimiz sezon 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor'da lig, kupa ve Avrupa maçı olmak üzere 33 karşılaşmaya çıkan Halil İbrahim Sönmez 4 gol kaydederken 1 kez ise asistte bulundu. Bin 148 dakika sahada kalan Halil İbrahim Sönmez  Ziraat Türkiye Kupası'nda attığı 3 golle takımının finale uzanmasında büyük pay sahibi oldu. Bu sezon yeşil-beyazlı forma altında düşünülmeyen isimlerden Halil İbrahim Sönmez'in kiralanması bekleniyor.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.