Halil İbrahim 1 ay yok

Halil İbrahim 1 ay yok

Atiker Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda ki en golcü ismi olan Halil İbrahim Sönmez, kasık fıtığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Dün Atiker Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında karşı karşıya geldiği Kasımpaşa karşılaşmasında sahadaki yerini alamayan Halil İbrahim Sönmez maç öncesi sosyal medya hesabından takım arkadaşlarına başarılar diledi. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar kasık fıtığı nedeniyle yaklaşık bir ay takımımızı yalnız bırakacağım. İnşallah bugün kupada alacağımız galibiyet ile finali yakalarız. Bende final maçına kadar hazır hala gelerek takıma final maçında katkı sağlama şansına ulaşmış olurum. Ameliyata gireceğim, Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

3 GOL ATTI

Atiker Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki en golcü ismi olan Halil İbrahim Sönmez, bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında 8 karşılaşmada forma giydi. 516 dakika sahada kalan genç oyuncu 3 gol atma başarısı göstererek takımını Ziraat Türkiye Kupası'nda sırtladı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.