“halep’e Sahip Çıkalım”

“halep’e Sahip Çıkalım”

Mazlumder Kayseri Şubesi ve Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği, Birleşmiş Miletler’e, İslam İşbirliği Teşkilatı’na, Arap Birliği Teşkilatı’na, sivil toplum kuruluşlarına ve Müslüman ülkelere, savaştan...

Mazlumder Kayseri Şubesi ve Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği, Birleşmiş Miletler’e, İslam İşbirliği Teşkilatı’na, Arap Birliği Teşkilatı’na, sivil toplum kuruluşlarına ve Müslüman ülkelere, savaştan dolayı harabeye dönüşen Halep’e yardım çağrısında bulundu.

Mazlumder Kayseri Şubesi’nde yapılan basın açıklamasında konuşan Mazlumder Kayseri Şubesi Sekreteri Sadi Özmen, 2011’de başlayan ve bugüne kadar 400 binin üzerinde ölüme, milyonlarca insanın da vatanlarından göç etmesine neden olan Suriye’deki savaşa karşı ilgili birlikler, ülkeler ve derneklerin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Rusya ve DAİŞ dışında Amerika Birleşik Devletleri’nin de bölgedeki çatışmaların müsebbibi olduğunu vurgulayan Sadi Özmen, “Gelin gözümüzün önündeki Halep’e sahip çıkalım. İnisiyatif alarak el birliği yaparak bu katliamı durduralım. Yoksa ahrette hesabını vermeyiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.