Hakk'a hizmet eden saflarda bulunun

Hakk'a hizmet eden saflarda bulunun

Saadet Partisi İl Başkanlığı 'Vefa Gecesi' adını verdiği ve geleneksel hale getirdiği bir organizasyonla Milli Görüş hareketinde hizmet vermiş dava insanlarını bir araya getirdi

Parti il binasında düzenlenen programa Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Veysel Candan, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Mustafa Özkafa, Mehmet Şen, İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, merkez ilçe başkanları ve çok sayıda parti mensubu katıldı.  
 
11.20141227094346.jpg
 
Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Milli Görüş hareketinin Hakk'ın hakimiyeti için çalışan bir hareket olduğunu belirterek, "Bizleri kendi yolunda çalıştırdığı için Cenab-ı Hakk'a şükrediyoruz. Ülkemizde çok kritik bir süreç yaşıyoruz. At izi it izinemkarışmıştır. Böyle bir dönemde duruşumuzun eğrilmeden durması önemlidir" dedi. 
 
HAKK'IN HAKİMİYETİ İÇİN ÇALIŞAN TEK PARTİYİZ
Yaşanan olaylardaki duruşun önemine dikkat çeken Uyar, şöyle konuştu: "Nerede durduğumuz çok önemli. Olaylar karşısında cemaat, toplum ve siyasi yapı olarak Hakk'ın tarafında mı yoksa batıla mı hizmet ediyoruzun iyi tartılması lazım. Şu an Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak sayımız az görünüyor olabilir fakat yeryüzüne Hakk'ın hakim olması için çalışan tek parti biziz. Önemli olan burasıdır. Allah'ın (C.C.) vaat ettiği zafere ulaşıldığında nereye çalıştığımız önemlidir. Son yaşana iktidar cemaat çatışmasında bizi bir tarafa çekmek istiyorlar. Bir kanala çıktığımız zaman siz şucu, diğer kanala çıktığımızda bucu diyorlar. Ama biz ne o ne de bucuyuz. Biz genel başkanımızın da dediği gibi Hakk'ın tarafındayız ve gerçekleri söylüyoruz. Onlar bütün güçleriyle aleyhimize de çalışsa üzerimize akın akın gelseler de Allah (C.C.) elbet nurunu tamamlayacaktır. Biz bu anlayışla çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Safa-Merve tepeleri arasındaki git gele materyalist bir bakışla bakıp anlam veremeyenler bizim cihadımızı da anlayamayacaklardır."
 
22.20141227094435.jpg
 
Programda Halil İbrahilm Dağ, Necip Alkan, Hilmi Başaran, Selman Uyan, Bahattin Koçak, Ahmet Saydam, Hakkı Büyüktermiyeci, Bahri Kırışık gibi Miili Görüş hareketinde yer almış isimler görüş ve temennilerini ilettiler.
 
Konuşmaların ardından misafirlere arabaşı ikramı yapıldı.
 
HALİD ŞEN - merhabahaber.com
 
33.20141227094505.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.