Hakim Warrick Play-Off’a inanıyor

Hakim Warrick Play-Off’a inanıyor

NBA'de 8 yıl forma giyen deneyimli basketbolcu Warrick, Torku Konyaspor'un Play-Off'a kalarak başarılı olacağına inanıyor Warrick: "İnşallah Play-Off'a kalacağız. Buna inancımız tam. Takım olarak kenetlendik ve bu hedef için daha çok çalışacağız"

Torku Konyaspor’un NBA patentli oyuncusu Hakim Warrick takımın Play-Off’a kalacağı yönünde umutlu olduğunu söyledi. Yeşil-beyazlı formayla çıktığı ilk maçtan itibaren performansıyla taraftarı heyecanlandıran Warrick, gösterdiği mücadele ve pota altındaki etkinliğiyle göz doldurdu. Takımının arka arkaya aldığı 5 galibiyette de büyük payı bulunan Warrick, Torku Konyaspor'un play-off'ta da başarılı olacağına inanıyor.  Warrick, yaptığı açıklamada, Avrupa'da forma giydiği ilk takımın Torku Konyaspor Basketbol Kulübü olduğunu söyledi.

Türkiye'ye geldikten sonra Avrupa liglerini de takip etme fırsatı bulduğunu belirten Warrick, "En aşağıdan en yukarıya kadar ligleri değerlendirmem gerekirse, Türkiye Baskebol Ligi, hem mücadele hem de oyuncu kalitesi bakımından en yukarılarda yer alıyor" dedi.

"Bu birliktelikle 5'te 5 yaptık"

Warrick, takımındaki arkadaşlığın başarıyı getirdiğini, kendisinin de adaptasyonunu kolaylaştırdığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Takımda arkadaşlık duygusu gerçekten çok pekişmiş. Birbirleri için çok iyi mücadele ediyorlar. Ne olursa olsun birbirine güvenen bir grup insan var. Bir sürü şansızlığa rağmen takımın kimyasının bozulmamış olması birbirine inanmışlığın ve güvenmişliğin göstergesidir. Aramızdaki bağ da takımın diğerlerinden farklı olduğunu gösteriyor. Bu birliktelikle 5'te 5 yaptık. Zorlu deplasmanlardan kazanarak döndük."

Sezon başında düşmeme hedefi olan takımın, şimdi play-off mücadelesi verdiğine işaret eden Warrick, şunları kaydetti: "Takım olarak her maça final maçı gibi bakıyoruz. Ligin bitmesine 4 maç kaldı, yani 4 final maçımız daha var. Bu maçları da kazanıp, ilerlemeyi istiyoruz. Önümüzdeki hafta Beşiktaş İntegral Forex ile karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak, tekrar seri yakalama amacındayız. İnşallah play-off'a kalacağız. Buna inancımız tam. Takım olarak kenetlendik ve bu hedef için daha çok çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.