Hakim Hüseyin Emsal’e  hayırlı olsun ziyareti

Hakim Hüseyin Emsal’e hayırlı olsun ziyareti

Siyasal Vakfı Konya Grubu Başkanlığınca Bölge İdare Mahkemesi 3. Daire Başkanlığına atanan Hakim Hüseyin Emsal başkana fakülte arkadaşları tarafından tebrik ve hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Ziyarette İÜSBF Konya Grubu Başkanı Ömer Tokgöz tarafından Konya ve Karamanda bulunan ve 2008 yılından itibaren “Siyasal Buluşmaları” sohbetleri ile bir araya gelmekte olan grup üyeleri adına yeni görevine başlayan Hüseyin Emsal’ e çiçek takdimi ile Allah mahcup etmesin dilekleriyle yeni görevinde başarılar diledi. 1982-86 döneminde aynı sınıfta okuyan ve 1986 yılında mezun olan Ömer Tokgöz, Hüseyin Emsal ve İbrahim Çatal için aziz İstanbul’da geçen okul yıllarına yönelik arkadaşlık ve fakülte günlerinin nostaljik hatıraları yanı sıra 33 yıl sonra Konya’da bir araya gelmenin güzelliği bir acı kahvenin eşliğinde gerçekleşen sohbet ile yad edildi. Başkan Hüseyin Emsal ziyaret için İÜSBF Konya Grubu Başkanına ve arkadaşlarına teşekkür ederek Bölge İdare Mahkemesinin iş yoğunluğu ve hukuki çalışmalar noktasında bilgilendirme yaptı.

Programa Siyasal Vakfı Konya Grubu başkanı ve Konya İşkur İl Müdür Yardımcısı Ömer Tokgöz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İç Denetimci İbrahim Çatal ve İç Denetimci ve Biriz Bir derneği Başkanı Mehmet Emin Doğan, İş adamı ve Ebru Sanatçısı Nihat Turgut katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum