Adnan Özkafa

Adnan Özkafa

Hakeeem! Annarsın ya…

Hakeeem! Annarsın ya…

Bundan ombeş-yiğirmi sene önce Amerika’nın başında Baba Buş varıdı, ondan soğna da Oğul Buş geldi. Bu ikisi de sevimsiz mahlukarıdı. İran’nan, Irak’nan… oğraşıp İslam dünyasını gana buladıkları üçun hiç sevilmediler.

Bu sevgisizlik had safhaya gelince bakdılar gidişat kötü, İslam dünyasında Amerika’nın imajı fena zedelendi. Halbuki müslümannarı daa iyi sömürmek, daa çok gandırmak üçun onnara sevimli görünmek icab idiyordu. Garannık mahfiller “N’aparız, ne ideriz” didiler, düşündüler, daşındılar, sonunda buldular.

Obama! Adam tam şablona oturuyor. Gendi gara guru bir zenci, sömürdükleri Müslüman zencilere benzeeyor. İslam soslu. Göbek adı da Üssüün. Ana-baba tarafından açcık müslümannık bulaşığı bile var. Hatda belki gendi bile gizli Müslüman?

Ve bu gizli Müslüman, İncil’e el basıp göreve başlasa bile bizim saf müslümannar bayram itdiler. Gurban kesdiler, tekbir getirdiler. Anadolu’dan midesine piynir, basdırma, ayağına gundura gönderen şaşgınnar çıkdı. Bizim Gonya’dan da acele paket servisiynen ağzına layık “Bi buçuk bol” yollamak isdeyenner gördük.

Düğün bayram itdik, Amerika’nın başına iyi (!) bi adam gelmiş diyi. Hem de ne iyi. Bundan iyisi can sağlığı. Bak adam Beyaz Saray’da ifdar bile viriyor. Allah bilir belki o günün hatırına oruş da dutmuştur. Yalınız bi ayıp itmiş, burnunun dibindeki bizim Fetullah Hoca’yı ifdara çağırmamış. Belki onun ifdarı daa özeldir, bilmeyiz!

Her neyse, işin gırgırı bi tarafa, İsrail mübarek İramazan günü gudurmuş köpekler gibi Gazze’ye saldırıyor, çoluk çocuk altı yidi yüz müslümanı gatlidiyor, feryadlar göğe ağıyor. Müslüman(!) Obama’da tık yok. Üş-beş İsrail esgeri ölünce basıyor başsağlığı mesajlarını, üzüntüler, kederler ardardına açıklamalar. Peşinden İngilizi, Alamanı… aynı terane. Üsdüne üslük bi de bütün bu olaylarda “İsrail’in gendini goruma hakgı varmış” hezeyanları…

Hatda bi de Bir”leş”miş Milletler’den ateşkese uymadı diyi HAMAS’a gınama mesajı!

Sizin Amerika’da buna ne diller bilmem amma bizim Gonya’da sizin gibilere “Çüşş” diller ağnadın mı? Çüşş ki hem de ne çüşş! Ülen onunku “can” da, bizimki “balcan” mı. Onun “üleşi” ölü de, bizim “şehitler” ne oluyor? Onunku “savunma” hakgı da, bizimki “avunma” hakgı mı?

Müslümannarı bi teyyareye bindirsek hepbisi birer tükmük tükürse İsrail Nuh Tufanına oğramış gibi boğulup gider amma arkasında Amerika olunca bööle şımarıyor tabi.

Haa, siz de “İsrail’in arkasında Amerika mı var, yoğsa Amerika’nın arkasında İsrail mi var?” dirseniz, siz de haklısınız. İslam’a garşı hepbisi birbirinin arkasında. Nerde bi fitne, fesat, gan, savaş… varsa hep ardında bunnar var.

Şii-Mii amma Raametli Humeyni’yi severdim. O mübareğin öteğenner bi lafını duydum, sevgim bi gat daha arttı. Ne dimiş bilir misiniz Humeyni? “Çölde giderken ayağına bi diken batsa, sen gine de otur Amerika’ya bi kere söğ, onun uşdan gıyıdan da olsa bu işde bi barnağı vardır!” dimiş.

Maçlarda hakemler aşırı hata yapınca, küfür de çoğalmış, federasyon da küfritmeyi yasaklamış. Eee bizim Türk Milleti zeki, hemen bi çare üretir. Gine fahiş bi hata görünce siyirci bağırmış: “Hakeeem! anarsın yaa…”

Ben de mübarek gün ağzımı bozmaayom. “Amerikaaa! annarsın yaa…”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Adnan Özkafa Arşivi
SON YAZILAR