Hakan Şükür maaşını madencilere verdi

Hakan Şükür maaşını madencilere verdi

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 2015 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçimlere kadar alacağı bütün maaşı Ermenek’te hayatını kaybeden madencilerin yakınlarına bağışlayacağını açıkladı.

Hakan Şükür, dün akşam saatlerinde Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Ermenek’teki facia sonrası mağdur olan ailelere Kimse Yok Mu Derneği üzerinden ulaşacağını söyledi. Hakan Şükür, faciada hayatını kaybeden iki madencinin evinin de tadilatlarını yaptıracağını açıkladı.

İşte Şükür’ün o tweet’leri:

"SEÇİLDİĞİM GÜNDEN BERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE PAYLAŞTIM"

“Hayrı duyurmak geleneklerimizce yadırganır ama ‘Aranızda iyiliğe, hayra çağıran topluluk bulunsun (Âli-i İmran)’ diyor Allah. Yaşadığımız hemen her gün bir acı haber yüreğimizi yakıyor bu yüzden, ‘buradayız’ diyebilmek boyun borcu bize. Seçildiğim ilk günden bugüne kadar vekil olarak uygun görülen maaşı elden veya kuruluşlarla ihtiyaç sahiplerine milletim adına sundum. Bundan sonra Ermenek’teki madencilerin aileleri de kabul buyurursa, onlara 2015 seçimlerine kadarki vekil maaşımı @kimseyokmu dağıtacak.

EVLERİNE TADİLAT İSTEDİLER

Evinin naylonla kaplı maden şehidi kardeşimizin ailesiyle irtibat kurdum; inşallah evi tadilatla daha yaşanılır hale getirilecek. Karalastik ayakkabısıyla boynumuzu büken anne, babamızla da irtibat kurdum; evlerine tadilat istediler. İnşallah onu da yapacağım. Bugüne kadar milletimin takdir ettiği maaşı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran kuruluşların Ermenek için bana desteği duygulandırdı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.