Hakan Şükür, Polis Ailelerini Ziyaret Etti

Hakan Şükür, Polis Ailelerini Ziyaret Etti

Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür Çağlayan Adliyesi önünde bekleyen polis yakınlarını ziyaret etti. Ülke olarak zor günlerden geçildiğini belirten Şükür, "Çok ciddi iddiaların muhatapları elerindeki büyük güçle bu iddiaları...

Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür Çağlayan Adliyesi önünde bekleyen polis yakınlarını ziyaret etti. Ülke olarak zor günlerden geçildiğini

belirten Şükür, "Çok ciddi iddiaların muhatapları elerindeki büyük güçle bu iddiaları farklı yerlere çekerek bugün bu millet için mücadele eden polislere karşı kullanıyor. Bu milletin Anadolu nefesli insanları bu ülkenin teminatlarıdır. Bunu bir kez daha görmenin mutluluğu içindeyim. İnşallah bu günler geçecek. Buradaki ailelerin yüzlerinde böylesine bir günde bile bir tebessüm, bir inanç var bu bizleri mutlu ediyor. Mutlaka adalet yerini bulacaktır." dedi.

Geçtiğimiz Salı günü sahur operasyonuyla gözaltına alınan polis yakınlarının nöbeti İstanbul Adalet Sarayı önünde devam ediyor. Adliye önünde hep beraber iftar eden polis yakınları adliyeden gelecek güzel haberleri bekliyorlar. İftar vaktinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önüne polis ailelerini ziyarete gelen Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, iftara gelmeye düşündüğünü fakat yetişemediğini kaydetti. Mecliste uzun zamandır bu ve bunun gibi konuları soruşturmak için komisyon kurulduğunu hatırlatan Şükür, iktidar partisinin yolsuzluk iddialarını

soruşturmak için komisyon kurduğunu fakat dosyaların kapaklarının bile açılmadığını söyledi.

Selam Tehvid Terör Örgütü'nün tekrar gündeme gelmesi gerektiğini anlatan Şükür, "Bu vatan ile ilgili çok sinsi planları olan insanların ortaya çıkma şansıda oldu bu vesileyle. Bundan sonra bunlar çok daha fazla konuşulucak. Bu polisler bu örgüt hakkında araştırma yaptıkları için ellerine hiç hak etmedikleri şeyler takıldı." diye konuştu.

Gözaltına alınan polislere karşı bazı emniyet görevlilerinin 'terörist' ve 'İsrail ajanı' gibi kelimeler kullanmasına çok üzüldüğünü söyleyen Şükür, "Kimin bu ülkeye ne kadar hizmet ettiği bellidir. Bu ülkeye hizmet etmek tabiki yol yapmaktır, tabiki bu vatandaşların sorunlarını çözmektir. Ama bunları yaparken yolsuzluk ve rüşvet gibi vahim iddialar ancak bu yapılanlar üzerinden yapılabilir. Bunuda yakalamak her polis arkadaşımızın ve adaletin yargının görevidir. Bunun hiyerarşik bir sistemi vardır. Burada çok geniş bir ekiple çalışılmıştır. Ama yaklaşık 45 güne yakın bir tasviye operasyonu oldu. Ben bu operasyonun bir paralel safsatasıyla geçiştirilemeyeceğini düşünüyorum. Çok derin bir temizlik yapılıyor ülkemizde. Maalesef ülkemiz üzerinde çok farklı oyunlar oynanıyor. İnşallah vatandaşlarımız buna uyanacaktır." İfadelerini kullandı.

"GELECEK NESİLLER YOZLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR"

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Peygamber Efendimiz hakkında söylemiş olduğu sözlere de değinen Şükür, "Gelecek nesillere yozlaştırılmaya başlanmış. Ben İçişleri Bakanı'nın Peygamber Efendimiz ile ilgili söylediği söze bilinçsiz bir söz olarak bakmıyorum. Kimse kusura bakmasın. Çünkü bir parti üzerinden bir partiye gönül vermişlere, o inançlı imanlı insanlara peygamberi tartışılırBduruma getirmek açıkçası bence tesadüf değil. Buna sahip çıkılıyor olması da açıkçası da çok üzücü. Bu insanların vatan millet iman maddi ve manevi değerler noktasında oynanan bu oyunu inşallah çok yakın zamanda görürüz." diye konuştu.

"SIKINTI ÇEKMEK SÜNNETTİR"

Emniyet mensupları ve ailelerinin çektiği sıkıntı zorlukların üstesinden geleceğine inandığını anlatan Şükür, şunları söyledi; "Sıkıntı peygamber sünnetidir bizim kitabımızda ve inşallah biz bunlara katlanırız bu ülke için bu vatan için. İnşallah adalet yerini bulacaktır. Polis arkadaşlar kendileri geldiler kaçmadılar, bir sürü iftira yalan haberin arasında aslan gibi gelip ifadelerini verdiler. Ama onların hazırladıkları bu evraklar yarın öbür gün kamuoyunun önüne çıktığında bunun muhatapları burada kalacaklar mı ben onu merakla bekliyorum."

"RAMAZAN AYINDA BÖYLE BİR OPERASYONA MARUZ KALMAK ŞEREF"

Bayram öncesi yapılan operasyonu değerlendiren Şükür şunları kaydetti; "Bayram öncesi operasyonun yapılması bir şeref. Öncelikle Ramazan ayı. Ramazan ayının son 10 gününde biz Kadir Gecesini arıyoruz. Yani kadre isabet eden bu günlerde böyle bir durumda olmak, hele haksız bir şekilde ortada başka iddiaların ispat durumu ortadayken polislerin içerde olması onların hazırladıkları o fezlekelerdeki mecliste iktidar partisinin hazırladığı fezlekelerdeki muhatapları şuanda tatil yapıyor. Açıkçası ayakkabı kutuları, kasaların, villaların, çok daha farklı şeylerin olduğu bir ortamda vatandaşların hakkını arayan polisler içerdeyse oturup ciddi ciddi düşünmek lazım. Ben inanıyorum ki burada vatanını seven hakim, savcı ve polis arkadaşlar vardır. Ama bu korku imparatorluğunun eşiğinde bu büyük oluşmuş havuzun içinde biraz zorlanabilirler ama ben adaletin yerini bulacağına inanıyorum."

"PSİKOLOJİK HARP DEVAM EDİYOR"

Gözaltına alınan polislerin kötü şartlarda sorgulanması ve sahur vakti sağlık kontrolüne götürülmesinin psikolojik harbin bir göstergesi olduğuna değinen Şükür, "Bu ülkeyi yönetenlerin zaman zaman çeşitli istismarların içinde olduğunu görüyoruz. Açıkçası bununda bir hikmetinin olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bunu çok net görmeli. Ben her inanç grubuna saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. İnsani temele dayanan herşey kabulümüzdür. Herkesle kucaklaşmalıyız. Bu işkenceye, bu zulme ve toplumu ayrıştıracak şekilde konuşan bu insanlara bir yavuz çıkıp son verecektir." dedi

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.