Haftalar sonra bir sıra yükseldi

Haftalar sonra bir sıra yükseldi

Sezonun ilk yarısını 7. Sırada tamamlayarak müthiş bir başarıya imza atan Anadolu Selçukspor ikinci yarıda art arda aldığı yenilgilerle 12. sıraya kadar geriledi. Uzun bir süre 12. Sırada kalan yeşil-beyazlı ekip 6 hafta sonra aldığı galibiyetle 11. sıray

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 2. yarısında haftalar sonra galibiyetle tanışarak kötü gidişini sonlandırdı. Sezonun ilk yarısını 7.basamakta tamamlayarak Play-Off adına umutlanan yeşil-beyazlı ekip 2. yarıda tam tersi bir başlangıç yaptı ve art arda 5 yenilgi birden alarak 12. Sıraya kadara geriledi.

Ligin 24.haftasında Zonguldak Kömürspor’u mağlup eden Anadolu Selçukspor 6 maç sonra kazanarak kötü gidişini sonlandırdı.  İkinci yarıdaki ilk galibiyetini alan temsilcimiz, 2,5 ay süren galibiyet hasretini de dindirdi. Puanını 30’a çıkaran temsilcimiz alt sıralardan uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.

İLK KEZ GOL YEMEDİ

Anadolu Selçukspor kötü başlangıç yaptığı ikinci yarıda kalesini gole kapatamamıştı.  Yeşil-beyazlı ekip  6 hafta sonra ilk kez kalesini gole kapattı. Anadolu Selçukspor bu sezon ligde çıktığı 23 maçta 29 gol kalesinde gördü. Yavru Kartal bu süreçte rakip fileleri 20 kez havalandırdı.

2 MAÇ 4 PUAN

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, 6 maç sonra galibiyetle  tanıştı. Yeni teknik direktörü Alper Avcı yönetiminde ikinci maçına çıkan Anadolu Selçukspor  iki maçta 4 puan çıkararak gelecek adına umutlandı.

RAKİP KÜME DÜŞME HATTINDA

Anadolu Selçukspor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Üsküdar  24 puanla 16. sırada bulunuyor.  Yeşil-beyazlı ekibin ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamaması adına bu maçı kazanması gerekiyor.  Sezonun ilk yarısında rakibiyle sahasında golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor zorlu maçı kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

HAKAN ARMUTCU     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.