Hadimliler Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü yaptı

Hadimliler Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü yaptı

 Hadimliler, Geleneksel "Cumhuriyet Doğa Yürüyüşün’de buluştu. Hadim İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96.yıldönümü nedeniyle, Hadim Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve dayanışma Derneği ile Hadimli doğaseverler tarafından 'Doğa Yürüyüşü' düzenlendi.

 

Hadim’de bulunan Atatürk Anıtı önünde toplanan doğaseverler, anıt önünde bayrak açarak, Başta ulu önder Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşuna Bulunuldu. İstiklal marşının okunmasının ardından Hadimkülder başkanı Zeki Kıvrak’ın konuşmasının ardından yürüyüşe başladı. Yürüyüş, Hadim Kurudere mevkiinden başladı. Gülefler civarında mola verilerek kahvaltı yapıldı.
İmalca ormanları üzerinden yürüyüşe katılanlar Bolat Yaylası Astra antik kentine de uğrayarak, Gölcük ve akabinde 1850 rakımlarında bulunan Çataloluk mevkiine varıldı. Doğaseverlere öğle yemeğinde ekmek arası kavurma, aran ve çay ikram edildi. Yaklaşık 15 kilometrelik ve 5 saatlik bir yürüyüşten sonra sona başlangıç noktasına geri dönüldü. Yürüyüşe katılan doğaseverler, ‘Barış Pınarı’ harekâtına katılan askerlerimize de selam gönderdiler.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.