Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Haçlı Operasyonu

Haçlı Operasyonu

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, 16 Nisan’da yapılacak referandum için 19.03.2017 günü düzenlediği açık hava mitinginde şöyle dedi: “15 Temmuz hain darbe girişimi bir haçlı operasyonudur.” 

Bu sözü, o gün bir televizyon kanalında akşam haberlerini dinlerken işittim. Dikkatimi çekti ve bir müddet derin derin düşündüm ve kendi kendime dedim ki; Sayın Bahçeli bu sözü siyaseten söylemez, bir kaynağa dayandırarak söyledi. Bunun üzerinde durulması gerekir. Bu sebeple bu haftaki yazımı konunun önemine binaen buna ayırdım.

Bundan önceki darbeler, dış kaynaklı olmakla birlikte resmi ideolojiyi İslâm dininin değerlerine karşı korumak için yapılmıştır. Mesela 61 darbesi kararı, dönemin hükümetinin, ezanın aslına döndürülmesi yani Türkçe yerine Arapça olarak okunması kararı aldığı gün alınmıştır. Ben bunu bir darbecinin bir televizyon kanalında konuşurken ağzından işittim. Bir soru üzerine, darbeyi ezanın aslına döndürülmesi kararı alındığı gün kararlaştırdık, demiştir. 12 Eylül darbesi sağ- sol çatışması bahane edilerek rticaya(!?) karşı  yapılmıştır. 28 Şubat post- modern darbesi de İrtica (!?) bahanesiyle yapılmıştır.

61 darbe anayasasını hazırlayan bir profesöre sormuşlar: Hazırladığınız anayasada bir madde din referanslı olduğunu fark etseniz ne yaparsınız? Derhal o gün meclisi toplar çıkartırız, demiştir.

Tarih boyunca hiçbir millet, bu derecede tarihinden, kültüründen ve manevi değerlerinden soyutlanmamıştır.  Haçlı zihniyeti, bu duruma Türkiye’yi getirebilmek için asırlarca çalıştılar ve halifeliği kaldırarak, aslı Yahudiliğe ve Hıristiyanlığa dayanan yani Batı medeniyetinin bir ürünü olan İsviçre sözde medeni kanununu kabul ettirdiler.

1950’den itibaren pozitivizmin dünyada ve ülkemizde zayıflamaya başlaması ile birlikte başta merhum Başbakan Menderes olmak üzere merhum Cumhurbaşkanı Özal’ın ve merhum Başbakan Erbakan Hoca’nın ve şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gayretleriyle halkımız yavaş yavaş asli kimliğini kazanmaya başladı. İşte bunun üzerine Haçlı çeteleri, Nazi kalıntıları, faşistler harekete geçti din görünümlü İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin bir kolu olan FETÖ’yü harekete geçirdi.

Milletin sağduyusu ile bu darbe girişimi püskürtüldü. Haçlılar şimdi bunu hazmedemiyorlar, terör örgütlerini açıktan beslemelerinin ve silahlandırmalarının sebebi budur.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bu sözü isabetli bir sözdür; tarih ve günlük gelişmeler bunun bir ispatıdır. Devlet, 15 Temmuz hain darbe girişiminin bir haçlı operasyonu olduğunu belgelemeli ve zamanı geldiği zaman Nazi kalıntıları ve faşistlerden bunun hesabı sorulmalı. Bu operasyon bir savaş gereğidir.

Gücün var mı? Bu bir ütopyadır, diyerek bıyık altından gülenlere bir çift sözümüz vardır. Batıl her zaman iktidarını sürdüremez.

 Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyrulur: Eğer siz (Uhud’da) bir yara aldıysanız, şüphesiz o topluluk da (Müşrikler de Bedir’de) benzeri bir yara almıştı. İşte (iyi veya kötü) günleri insanlar arasında (böyle) döndürür dururuz. (Bazen bir topluma iyi ya da kötü günler gösteririz, bazen öbürüne.) Allah, sizden iman edenleri ayırt etmek, sizden şahitler edinmek için böyle yapar. Allah, zalimleri sevmez. (Âl-i İmrân:143)

Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR