Haberimiz ses getirdi

Haberimiz ses getirdi

Gazetemizin Akhisar Belediyespor maçının saatini değiştirilmesi ile ilgi yapılan haber karşılık buldu. Türkiye Futbol Federasyonu maç saatini 19.00’dan 16.00’ya çektiğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasında oynanacak Atiker Konyaspor - Akhisar Belediyespor maçının saati erkene alındı. Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce 27 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacağını açıkladığı Atiker Konyaspor-Akhisar Belediyespor 33.hafta maçının başlama saatinin 16:00 olarak değiştirildiğini duyurdu.

TFF KAYITSIZ KALMADI

Yapılan haber ve girişimlerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu  bu isteği karşılıksız bırakmadı. Atiker Konyaspor’un evinde oynayacağı sezonun son maçını Ramazan ayı dolasıyla 16.00’da oynamasına izin verdi. Türkiye Futbol Federasyonunun bu uygulaması Konyaspor camiasını ve taraftarları mutlu etti.

100-001.jpg

TARAFTAR İSTEMİŞTİ

Gazetemizde 16 Mayıs 2017 tarihinde gazetemizde yapılan açıklama şu şekilde: “Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmanın saatinin değiştirilmesi için taraftarlardan yoğun bir talep geliyor. Ramazan ayının ilk gününe ve hemen hemen iftar saatine denk gelmesi nedeniyle, maçın daha erken saate çekilmesinin daha doğru bir hareket olacağı belirtildi.Maç saatinin daha erkene alınması ile birlikte taraftarların mağdur edilmeyeceğinin altı çizildi.Gazetemizi arayarak, bu düşüncelerini sosyal medyadaki kendi hesaplarından da kamuoyu ile paylaştıklarını hatırlatan yeşil-beyazlı taraftarlar, Atiker Konyaspor yönetiminin bu konuda duyarlı davranmasını, Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde bir girişim yapmasını ve maçın saat 16.00'ya alınması için gayret göstermesini istediler. Hem Konyaspor'un hem de Akhisar Belediyespor'un ligde bir iddiasının bulunmadığını savunan taraftarlar şöyle konuştu:“Akhisar maçının cumartesi günü saat 19.00'da oynanmasına normalde karşı değiliz.Ancak Ramazan'ın ilk günü olması nedeniyle ve iftar saatine denk gelmesiyle sıkıntı çekeceğiz. İki takımında ligde bir iddiası bulunmuyor. Maçın ikinci yarısının 15. dakikasında iftar açılacak. İnsanlar genellikle Ramazan'ın ilk gününü evinde ailesiyle birlikte geçirmek ister. Bu nedenle Konyaspor'lu yöneticiler duyarlılık gösterip, TFF'ye başvurarak maç saatini 16.00'ya çektirebilirler. Sanırım rakip takımın da buna bir itirazı olmaz” diyerek, yöneticilerin bu konudaki hassasiyetlerini şimdiden teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.