Reklam 10 saniye içinde kapanacak. Reklamı geçmek için tıklayın.

Bu mahalle unutuldu

Bu mahalle unutuldu

22 Şubat 2012 Çarşamba 18:30

Karatay İlçesi Saraçoğlu Mahallesi vatandaşlarından İzzettin Yılmaz yollardaki çamur yüzünden ulaşımda güçlük çektiklerini, belediyenin kendilerini unuttuğunu söyledi


Karatay İlçesi Saraçoğlu Mahallesi vatandaşları yolların ve sokakların durumundan şikayetçi. Çamur yüzünden araçların ve yayaların ilerlemede zorlandığı yollarda vatandaşlar yetkilerden çare bekliyor. Saraçoğlu Mahallesi Kurucak Sokaktaki vatandaşlar bir an önce yolların düzeltilmesini istiyor. Mahalle sakinlerinden İzzettin Yılmaz, Kurban Bayramı’ndan bu yana yolların bozuk ve çamur olduğunu, kar yağışı ile birlikte yolların geçilmeyecek dereceye geldiğini söyledi. Yılmaz, “Çocuklarımız çamurdan okula gitmekte zorlanıyorlar. Bir misafirimiz gelecek oluyor çamurdan araçları giremiyor. Bütün arabalarımızın ön düzenleri çamura sürte sürte mahvoldu. Belediye araçları buraya çöp almaya giriyorlar onlar bile görmezden geliyor. Kaç defa uğraştık ama ilgilenen olmadı” dedi. Biran önce buranın çaresine bakılması gerektiğini ifade eden Yılmaz, asfalt istemediklerini sadece araçların batmaması ve çamur olmaması için kum dökülmesini istediklerini dile getirdi.
KÖY YOLLARI BURADAN İYİ
Araçların çamurdan battığını iteleyerek çıkardıklarını vurgulayan Yılmaz, “Belediye bu mahalleyi unuttu. Köy yolları bile buradan düzgün. Merkez ilçede olmasına rağmen Saraçoğlu Mahallesi rezil durumda. Yetkililer gerekeni yapsınlar. Daha fazla rezillik çekmek istemiyoruz. Böyle giderse yaz aylarında da tozdan perişan olacağız. Kışın çamur mahvetti yazında toz mahvedecek bizleri” diye konuştu. Çamur yüzünden evlerine gitmekte güçlük çektiklerini dile getiren Saraçoğlu Mahallesi Kurucak Sokak sakinlerinden Gökhan Üçpınar ise, yaya insanların çamura batarak yürüdüklerini ifade etti. Çocukların ve araçların çamur korkusundan sokağa çıkmadıklarını söyleyen Üçpınar, “Sokakta yürümekten zorlanıyoruz. Üzerimizdeki elbiseler bile çamur oluyorlar. Dışarıdaki çamurlar evimize kadar giriyor. Sokakta sağlam araba kalmadı. Hepsinin altı çamura sürterek ilerliyor. Bazen arabalar çamura saplı kalıyor. Bizim bu çektiğimiz gerçekten rezillik. Birisi burayla ilgilensin. Biz asfalt istemiyoruz. Sadece çakıl döksünler. Yeter ki çamur olmasın, araçlarımız batmasın.” ifadelerini kullandı. Belediyenin kış boyunca ilgilenmediğini belirten Üçpınar, böyle büyük bir mahalleye bu rezilliğini yakışmadığını söyledi.
İBRAHİM ÇİÇEKÇİ







395 defa okundu...
Foto Galeri Video Galeri
Gençler helikopter yaptı ama...

29 Yıllık hasreti bitiren 4 gol

10'uncu Türkçe Olimpiyatları tanıtım filmi

Ejder yılan hikayesi oldu

Şişli'de 1 Mayıs gerginliği

Ölümle burun buruna geldi

Erman Toroğlu'ndan 'Cacık'lı tepki

Futbol Federasyonu şike kararını verdi!

MÜSİAD yeni başkanını seçiyor

Tüm Videolar
KONYA
  • ADANA
  • ADIYAMAN
  • AFYON
  • AĞRI
  • AKSARAY
  • AMASYA
  • ANKARA
  • ANTALYA
  • ARDAHAN
  • ARTVİN
  • AYDIN
  • BALIKESİR
  • BARTIN
  • BATMAN
  • BAYBURT
  • BİLECİK
  • BİNGÖL
  • BİTLİS
  • BOLU
  • BURDUR
  • BURSA
  • ÇANAKKALE
  • ÇANKIRI
  • ÇORUM
  • DENİZLİ
  • DİYARBAKIR
  • DÜZCE
  • EDİRNE
  • ELAZIĞ
  • ERZİNCAN
  • ERZURUM
  • ESKİŞEHİR
  • GAZİANTEP
  • GİRESUN
  • GÜMÜŞHANE
  • HAKKARİ
  • HATAY
  • IĞDIR
  • ISPARTA
  • İÇEL
  • İSTANBUL
  • İZMİR
  • KAHRAMANMARAŞ
  • KARABÜK
  • KARAMAN
  • KARS
  • KASTAMONU
  • KAYSERİ
  • KIRIKKALE
  • KIRKLARELİ
  • KIRŞEHİR
  • KİLİS
  • KOCAELİ
  • KONYA
  • KÜTAHYA
  • MALATYA
  • MANİSA
  • MARDİN
  • MUĞLA
  • MUŞ
  • NEVŞEHİR
  • NİĞDE
  • ORDU
  • OSMANİYE
  • RİZE
  • SAKARYA
  • SAMSUN
  • SİİRT
  • SİNOP
  • SİVAS
  • ŞANLIURFA
  • ŞIRNAK
  • TEKİRDAĞ
  • TOKAT
  • TRABZON
  • TUNCELİ
  • UŞAK
  • VAN
  • YALOVA
  • YOZGAT
  • ZONGULDAK
Haber Arşivi  |   Künye  |   İletişim  |   Giriş sayfam yap  |   Sık Kullanılanlara Ekle  |   Sitene ekle  |  
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları saklıdır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz