Haber kanallarından Davutoğlu'na boykot!

Haber kanallarından Davutoğlu'na boykot!

Ak Parti'de ihraç talebiyle disipline sevk edilen Ahmet Davutoğlu, ihracı istenen arkadaşlarıyla beraber AKP Parti'den istifa etti. Davutoğlu'nun istifasını ve sözlerini haber kanalları görmedi.

Ak Parti'nin ihracını istediği eski genel başkanı ve başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki ofisinde düzenlediği basın toplantısıyla Ak Parti'den istifa ettiğini duyurdu. 

AK Parti'den ihraç sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ahmet Davutoğlu, "Ak Parti’nin vefakar tabanını ülkenin her yanında omuz omuza iki seçim mücadelesi verdiği ve demokrasi tarihimizin en yüksek oyu ile birlikte büyük bir onur yaşadığı kendi genel başkanının ihraç edildiğini görme üzüntüsünden kurtarmak için yıllarca alın terimizi ve fikir emeğimizi verdiğimiz partimizden istifa ediyoruz." sözleriyle, Ak Parti'den istifa ettiğini duyurdu. 

Davutoğlu ile beraber ihracı istenen Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başcı, Selim Temurci ve Nedim Yamalı da AK Pari ile yollarını ayırdı.

HABER KANALLARI DAVUTOĞLU'NUN İSTİFASINI GÖRMEZDEN GELDİ

Yeni parti kurma hazırlığında olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun istifası ve sözleri, iktidara yakın haber kanalları tarafından görmezden gelindi. Adında 'haber' olan televizyonlar bile Davutoğlu'nun sözlerini, canlı olarak izleyicilerine aktarmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum