Güvenlik-İş Konya Temsilciliği açıldı

Güvenlik-İş Konya Temsilciliği açıldı

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş ) Konya Temsilciliği Genel Başkan Bolat Ankaralı’nın katılımıyla açıldı.

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş ) Konya Temsilciliği Genel Başkan Bolat Ankaralı’nın katılımıyla açıldı. Türk-İş Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetlerini sürdüren kısa adı Güvenlik-İş olan Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Genel Merkezi aldığı bir karar doğrultusunda Konya Temsilciliği düzenlediği bir programla açtı.TES-İŞ toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısına Güvenlik-İş Genel Başkanı Bolat Ankaralı,Genel Mali Sekreter Erdal Ervan, Konya İl Temsilcimiz Fatih Çiçek, İl Temsilci Yardımcımız Aydın Ekinci ve çok sayıda özel güvenlik görevlisi katıldı.

Güvenlik-İş Konya İl Temsilcisi Fatih Çiçek açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Özel güvenlik görevlileri olarak her türlü zorluklara karşı bu zamana kadar bireysel anlamda mücadele içindeydik, ancak her zaman suçlu duruma düşen ve haksızlığa uğrayan biz çalışan emekçi özel güvenlik görevlileriydi. Konya'mızda çalışan tüm özel güvenlik arkadaşlarımızı sendikamıza davet ediyorum” dedi.

EMEKÇİLERİN YANINDAYIZ

Güvenlik iş Sendikası Genel Başkan Bolat Ankaralı ise, “Mevlana Şehri Konya'da ve sizlerin karşınızda olmaktan dolayı çok mutluyum. Güvenlik İş Sendikası kurulduğu 2011 yılından itibaren özel güvenlik görevlilerinin sesi olmuş ve özel güvenlik emekçilerinin her zaman yanında olmaya hak ve menfaatlerini korumaya her zaman devam edecektir, sendikamızın Türkiye genelinde özel güvenlik görevlileri nazarında birleştirici bir gücü var özel güvenlik sektöründe çalışan özel güvenlik emekçileri toplu bir şekilde hareket edip birleşemediler ve sorunlar çığ gibi büyüdü çünkü, sorgulayan ve sorunların çözümü için yetkili bir organ noktasında kimse takipçi olmadı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.