Güvenli Asansörler İçin Türk Üreticilere Fuar Desteği

Güvenli Asansörler İçin Türk Üreticilere Fuar Desteği

CNR EXPO Yeşilköy’de 300 markanın katılımı ile yapılacak Avrasya Asansör Fuarı, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.Avrasya Asansör Fuarı ile yerli malı asansör üretiminin önemine dikkat çekileceğini belirten Tüm Asansör...

CNR EXPO Yeşilköy’de 300 markanın katılımı ile yapılacak Avrasya Asansör Fuarı, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

Avrasya Asansör Fuarı ile yerli malı asansör üretiminin önemine dikkat çekileceğini belirten Tüm Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Başkanı Levent Akdemir, "Elektrik ve hidrolik tahrikli asansörlerimizin yüzde 100’ü yerli üretim. Yerli sanayinin önü çeşitli desteklerle açılmalı. Düzenleyeceğimiz Avrasya Asansör Fuarı’nda yerli üretim markaların daha güvenilir olduğunu göstereceğiz." dedi.

Türk asansör firmalarının ihracatını artırma hedefiyle düzenlenen Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı 25 Eylül’de başlıyor. CNR EXPO Yeşilköy’de 28 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek fuar, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Sine Fuarcılık tarafından, Asansör Sanayicileri Federasyonu (ASFED), TASİAD desteğinde yapılacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.