Güvenek:Telafi ederiz

Güvenek:Telafi ederiz

Torku Konyaspor Basketbol Şube Sorumlusu Nazmi Burak Güvenek, yeşil-beyazlıların antrenmanını ziyaret ederek takımın son durumu hakkında teknik heyetten bilgi aldı.

Antrenman sonunda açıklamalarda bulunan Güvenek, Yeşilgiresun karşısında aldıkları yenilgiyi telafi edeceklerine inandığını söyledi. Güvenek, “Ligde her geçen hafta mücadelenin dozu yükseliyor ve her galibiyet çok büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Yeşilgiresun Belediyesi maçı da hem mücadele olarak zor hem de mental olarak baskı içinde olduğumuz bir maçtı. Kazanmak zorunda olmanın yarattığı stres ile birlikte rotasyondaki sıkıntımız kötü olduğumuz bir günde bize yenilgiyi getirdi. Rakip takımında yer alan bir oyuncunun da maç içinde ve sonunda sergilediği spor ruhuna aykırı davranışlar bizi mağlubiyet ile birlikte üzdü. Bu yenilgiyi takımımızın telafi edeceğine inancımız tamdır. Yönetim olarak teknik heyetimizin ve oyuncularımızın her zaman yanındayız” dedi.

Öte yandan Torku Konyaspor Basketbol da 28 Kasım Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlılar dün çift idman ile çalışmalarına devam etti. Kartal hazırlıklarının Konya etabını bugün noktalayacak. Torku Konyaspor yarın maç için İstanbul’a gidecek.

ALTAY KENDİSİ ÇALIŞIYOR

Torku Konyaspor Basketbol da geçtiğimiz hafta kadro dışı kalan Altay Özurgancı, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Takımla çalışmayan 27 yaşındaki oyuncu teknik heyetten af bekliyor. Altay’ı Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyesi transfer etmek istediği ama oyuncunun bu isteği reddettiği öğrenildi. Altay Özurgancı için son kararı başantrenör Aziz Bekir verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.