Güven: İş kazası oldu

Güven: İş kazası oldu

Anadolu Selçukspor Başkanı Önder Sami Güven, Tavşanlı Linyit maçına kazanmak için çıktıklarını, ancak kazanmayı gerektirecek bir mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “paniğe gerek yok” dedi

14.hafta maçında konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 kaybeden Konya Anadolu Selçukspor’da Başkan Önder Sami Güven, alınan yenilgiyi bir iş kazası olarak gördüklerini ve paniğe gerek olmadığını söyledi.

KÖTÜ SÜREÇ GERİDE KALACAK

5 haftalık yenilmezlik serisinin Ofspor deplasmanında alınan mağlubiyetle bozulduğunu ve oyuncuların TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına mutlak kazanma düşüncesiyle çıktıklarını ifade eden Başkan Önder Sami Güven, “Bazen kazanmayı çok istemek sahaya istediğiniz oyunu yansıtamamanıza neden oluyor. Bizim adımıza da TKİ Tavşanlı Linyitspor böyle bir mücadele oldu. Bir türlü gerçek oyunumuzu sahaya yansıtamadık. 1-0 geriye düştükten sonra oyunu çevirme adına her yola başvuruldu ama olmadı. Futbolun içerisinde bu tür sonuçlar oluyor. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı yenilgisini bir iş kazası olarak görüyoruz. Kesinlikle paniğe gerek yok. Çünkü bu oyuncular Ofspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor maçlarından önce oynadıkları 5 haftalık dönemde önemli rakiplere karşı başarılı sonuçlar aldılar. Bu süreci de geride bırakacaklardır. Buna inanıyoruz” dedi.

MİSYONUMUZUN FARKINDAYIZ

Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Önder Sami Güven, “Pilot takımın amacı üst takıma oyuncu yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda hareket ederken genç oyuncularla tecrübeli isimlerden oluşan iyi bir kadronun harmanlanması gerekiyor ki hem oyuncu yetişsin hem de takım ligdeki mücadelesine devam etsin. Biz Konya Anadolu Selçukspor olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Misyonumuzun ve vizyonumuzun farkındayız. Bunu en iyi şekilde yapabilmek içinde elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

KONYA'NIN TAKIMI

Anadolu Selçukspor'un Konya takımı olduğunun altını çizen Önder Sami Güven, “bizden önce de bizim dönemimizde de futbolseverler Anadolu Selçukspor'un maçına ilgi göstermiyorlar. Bu konuda bir gariplik yaşıyoruz açıkçası. Eski yıllarda Konyaspor ve genç takımı olurdu, A takımın maçına gelen herkes genç takımın maçına da gelir, oyunculara destek verirdi. Şimdi ikinci ligde bir takım var, ne yazık ki, kimse gelip bu takıma destek vermiyor. Acayip bir durum söz konusu. İnşallah bundan sonra gelirler maçlarımıza oyuncularımıza destek verirler.”

RECEP ÇINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.