Sabit Horasan

Sabit Horasan

Gururumuz Nazmiye, başarılar Konyaspor

Gururumuz Nazmiye, başarılar Konyaspor

Nazmiye Muslu..

Hiçbir engelin başarıya engel olamayacağını gösterdi. Dahası engel tanımadı.

Çıktı, yarıştı.. Onlarca kilonun altına girdi.. Rekor kırdı ve Altın madalyayı kazandı..

Nazmiye Muslu, birincilik kürsüsüne çıkarak Milli Marşımızı çaldırdı, Türk Bayrağını göndere çektirdi ve Türkiye’nin, Konya’nın gururu oldu..

O, sekiz yıl önce kendisini spor salonlarına getiren antrenörü Emin Görmüş ile durmadan, usanmadan çalıştı..

Avrupa şampiyonalarında dereceler aldı..

40 kiloda yarışan ve Şubat ayında Dubai’de 106,5 kilo ile Dünya rekoru kıran Nazmiye Muslu, Londra’da devam eden Paralimpik oyunlarının ilk gününde önce 100 kilo, ardından 104 kilo kaldırarak altına madalyayı garantiledi.. Üçüncü hakkına Paralimpik Oyunları rekoru için çıkan Nazmiye, 106 kiloyla rekoru kırmayı başardı.

Nazmiye Muslu, üç hakkından sonra kendisine ait dünya rekorunu geliştirmek için bir kez daha podyuma çıktı. Rekor denemesinde 109 kiloyu kaldırarak yeni Paralimpik Oyunları ve dünya rekoruna imza attı.

İkinci olan Çin Halk Cumhuriyeti sporcusuna 12 ve üçüncü İngiliz sporcuya da 21 kilo fark atan ve ulaşılması zor bir dereceyle oyunlar tarihine adını altın harflerle yazdıran Nazmiye Muslu ile gururlandık. Onunla ne kadar övünsek azdır.. Nazmiye’yi ve onu yetiştiren bu günlere getiren antrenörü Emin Görmüş’ü, sahip çıkan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ile Meram Belediyespor kulüp yöneticilerini gönülden kutluyorum ve Nazmiye’nin çalışmalarına azimle devam ederek başarılarının devamını diliyorum..

Temennimiz, Londra Paralimpik oyunlarına katılan ve 48 kiloda dün akşam podyuma çıkan diğer sporcumuz Yasemin Ceylan’ın da aynı başarıyı göstererek altın madalya alması ve Milli takımda yer alan sporcularımızın Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmesidir.. Tüm sporcularımıza inanıyoruz ve güveniyoruz..

Torku Konyaspor, bugün ligde ikinci ve ilk deplasman maçını, ilk haftanın başarılı takımlarından 1461 Trabzon ile oynayacak.

Trabzonspor’un pilot takımı olan ve basamakları bir bir tırmanarak PTT 1. ligine kadar yükselen Trabzon ekibi karşısında yeşil-beyazlı temsilcimizin kazanarak ilk galibiyeti alacağına da gönülden inanıyoruz.

Yeni, ancak tecrübeli bir kadroya sahip olan Kartalların bunu başaramaması için hiç bir neden yok.. Aramızda yüzlerce kilometre olsa da gönlümüz, kalbimiz onlarla olacak.

İnanmak, başarmanın yarısıdır.. Konyaspor teknik adam ve futbolcularının da bu doğrultuda Trabzon deplasmanından 3 puanla döneceğini umuyoruz.

Konyaspor, her zaman zor maçların takımı olmuştur..

Zor dönemleri büyük sıkıntılara rağmen geçmesini bilmiştir..

Buca maçında sergilenen futbol bizi asla yanıltmamalıdır. Bu nedenle, sabırlı olmalıyız. Yeni kadronun oturmasını beklemeliyiz. İnanıyorum ki, Konyaspor 5 hafta sonra çok daha iyi bir görünüme kavuşacaktır.

Evet, çok transfer yapıldı. Hatta gereksiz futbolcularda alındı. Ama, Konyaspor’da yapılan en büyük yanlışlık, az hazırlık maçı oynanmasıydı.. Bu nedenle takım tam olarak oturmadı. Yeni bir kadro oluşturulmuş takımın kendisini bulabilmesi için daha çok hazırlık maçı oynanmalıydı.

Ama, inanıyoruz ki, yine tekrarlıyorum Konyaspor tüm sıkıntılara sünger çekerek 5 hafta sonra gerçek kimliğini bulacaktır.

Konya olarak takımdan desteğimizi asla çekmemeliyiz. Yönetime, teknik kadroya ve futbolculara güvenmeliyiz..

Haydi Kartallar, Konyaspor’un büyüklüğünü bir kez daha gösterin ve Trabzon deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönün ve size güvenenleri mahcup etmeyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sabit Horasan Arşivi
SON YAZILAR