Güreş Temsilcileri Afyonkarahisar’da Buluştu

Güreş Temsilcileri Afyonkarahisar’da Buluştu

Bütün mesaisini Türk güreşi adına harcayan kulüp temsilcileri, liglerin kura çekimi ve istişare toplantısı için Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile Afyonkarahisar’da bir araya geldiler.Türk güreşini bir adım daha ileriye...

Bütün mesaisini Türk güreşi adına harcayan kulüp temsilcileri, liglerin kura çekimi ve istişare toplantısı için Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile Afyonkarahisar’da bir araya geldiler.

Türk güreşini bir adım daha ileriye taşımak için çalıştıklarını belirten güreş kulüplerinin başkanları ve temsilcileri, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’da organize edilen istişare toplantısında buluştu.

BAŞKAN YERLİKAYA: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORSUNUZ

Göreve geldikleri günden itibaren büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, birlikten kuvvet doğacağını söyledi.

Türk güreşinin geleceği için güreş kulüplerinin başkanlarının önemli görevleri olduğunu da belirten Başkan Yerlikaya, "Afyonkarahisar’da Serbest ve Grekoromen Güreş Süper 1. Lig ve 2. Lig kura çekimi için toplandık. Çekilen kuralar sonucunda eşleşen takımlar arasında yapılacak müsabakaların Fair Play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. Türkiye’de faal bir şekilde yoluna devam eden güreş kulüplerimiz ve temsilcilerimiz, verdikleri destek ile gücümüze güç katıyor." değerlendirmelerinde bulundu.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı içerisinde uluslararası arenada elde ettiği başarılar ve yurt içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin hazırlanan video gösterisinin izlenmesinin ardından lig kuraları çekildi ve istişare toplantısı sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.