Güngören Belediyesi’ndeki skandala tepkiler büyüyor

Güngören Belediyesi’ndeki skandala tepkiler büyüyor

Bir şoföre, kendisini görünce ayağa kalkmadığı için tuvalet önünde oturma cezası veren Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'ye AK Parti'lilerden de tepki yağdı.

AK Parti’li Güngören Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, “kendisini görüp ayağa kalkmadı” diye belediyede çalışan bir şoföre “tuvalet önünde oturma” cezası verdi.

“Cezalı” şoför, mesaisi boyunca başkanlık katındaki tuvalet önünde oturup İpekçi geçtikçe ayağa kalkıp selam vermek zorunda kaldı. Güngören Belediyesi’ndeki insanlık dışı muamele AK Parti içinde de büyük tepki gördü.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, “Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır. Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz” açıklamasında bulundu.

Eski AKP milletvekili Şamil Tayyar, onuru ayaklar altına alınan şoföre, “Enes kardeşim, koca adam. Kaldır, eğme başını. Seni tuvalet önünde o sandalyeye mahkum edenler, toplumun vicdanına hapsoldular. Bilesin, seni seviyoruz” mesajıyla destek verdi.

DAVAMIZ ADINA UTANÇ VERİCİ…

Bir başka eski AK Parti’li milletvekili Mehmet Metiner de “Davamız adına utanç verici bir uygulama… Gereği acilen yapılmalı…” dedi.

Metiner, Veysel İpekçi’nin AK Parti içindeki görevine de son verildiğini iddia ederek, “O kibir budalası Güngören Belediye Başkan Yardımcısını görevden alan Yerel Yönetimlerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum” mesajını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum