Güneş Gözlüğü Seçme Rehberi

Güneş Gözlüğü Seçme Rehberi

Güneş Gözlüğü Seçme Rehberi

 

Güneş gözlükleri yazı kış en çok kullanılan aksesuarların başında geliyor. Özellikle kadınlar kendilerine en uygun güneş gözlüğünü seçmekte pek zorlanmıyor ancak erkekler için aynı kolaylıktan söz etmek biraz zor. Maalesef erkekler seçim yaparken hem daha çok zorlanıyor hem de hatalı seçimler yapabiliyor. Sizler için küçük bir rehber hazırladık. Erkek güneş gözlüğü seçmeden önce göz atın.

 

Öncelikle çerçeve renginden başlayalım. Erkek incelerken saç renginizi düşünün. Saç renginiz ile uyumlu olan bir çerçeve rengine yönelmenizde fayda var. İki renk arasında bir kontrast olmasına özen göstermelisiniz. Çerçeve şeklinde ise temel kuralınız, yüz şeklinize benzemiyor olmasıdır. Oval bir yüze sahipseniz kareye yakın kesimleri seçin.

Hangi Güneş Gözlüğü Bana Uygun?

Kare yüze sahipseniz oval kesime sahip olan güneş gözlüklerine yönelin. Bu sayede en ideal tercihi yapmış olacaksınız. Dikkat etmeniz gerekenler bunlardan ibaret değil. Aynı zamanda kaliteye de önem vermelisiniz. Gözlük camlarının UV ışınlarını ne oranda filtrelediğini mutlaka dikkate alın. Bu noktada kalitesinden emin olmadığınız ürünlere asla yönelmeyin.

Seçtiğiniz gözlüğün kullanımının da rahat olması gerekiyor. Bu noktada gözlüğün ağırlığı önem taşır. Ağır güneş gözlükleri zamanla sizi rahatsız etmeye başlar. Seçkin markaların ürün koleksiyonlarında sadece hafif tasarımlara yer veriliyor. Bu yüzden mutlaka bu markaların ürünleri arasından bir model seçimi yapın.

Camların koyu olması güneşi daha fazla süzdüğü anlamına gelmez. Çok sayıda kişi gibi bu hataya düşmeyin. Açık renkli camlar da güneşin UV ışınlarını maksimum oranda süzüyor olabilir. Cam renginin bu konuyla ilgili olmadığını unutmayın. Model seçerken Atasun web adresine uğramanızı da öneririz. Çünkü burada erkekler için çok sayıda farklı model yer alıyor.

Tümü sadece kalite düzeyini kanıtlamış markaların ürünleri olduğundan kalite endişesi yaşamadan güvenle model seçimi yapabilirsiniz. Aynı zamanda indirimli güneş gözlüklerine de göz atabilirsiniz. Daha ekonomik bir alışveriş ile maksimum kalite sunan bir güneş gözlüğüne sahip olma fırsatı sunan Atasun ödeme kolaylıkları da sunmayı ihmal etmiyor. En önemlisi her stile ve her yüz tipine uygun güneş gözlüklerini bulmanın mümkün olmasıdır. Önceliğinizi Atasun web adresine ayırmanızı öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.