Gündem Saadet’in cepsiz ceketi

Gündem Saadet’in cepsiz ceketi

31 Mart yerel seçimleri öncesinde kamuoyunun gündemi Saadet Partisi’nin “cepsiz ceket”i oldu.

Ankara ATO Congresium’da büyük coşkuyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısı sonrasında birçok medya organında Saadet Partisi’nin ‘cepsiz ceketi’ ile ilgili haberler geniş şekilde yer aldı. ‘Cepsiz ceket’, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Sosyal medyada kullanıcılar; “Müthiş kampanya”, “Hamaset dolu dümdüz kampanyalardan gözümüz kör, kulağımız sağır olmuştu” yorumlarını yaptı.

KAMPANYANIN HAZIRLIĞINA GÜNLER ÖNCESİNDEN BAŞLANDI

Aday Tanıtımı ve Kampanya Lansmanı toplantısı öncesinde büyük emek ve çaba ile çalışan Saadet Partisi, hazırlamış olduğu görsellerdeki ‘ceket’ objesi ile kamuoyunda büyük merak uyandırmış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Günler öncesinde büyük ilgi gören görsellerde yer alan ‘Alıştırıldığınız bütün ceketleri unutun, yepyeni bir yaklaşıma hazır olun!’ sözü Saadet Partisi’nin 31 Mart seçimlerinde iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Saadet Partisi, geçtiğimiz pazar günü millete hizmet vazifesini sırtlanacak, “cepsiz ceketli” belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Ankara ATO Congresium’da büyük coşkuyla gerçekleştirilen, “Saadet Partisi Aday tanıtım ve Kampanya Lansmanı’nda tanıtılan ‘cepsiz ceketli’ belediye başkan adayları gündeme oturdu. “Dürüst başkan dürüst yönetim” şiarıyla duyurulan seçim kampanyası tanıtım toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “cepsiz ceket”leri belediye başkan adaylarına giydirdi.

GÜNDEM ‘CEPSİZ CEKET’

Toplantı sonrasında medyanın ve kamuoyunun gündemi Saadet Partisi’nin ‘cepsiz ceketi’ oldu. Birçok medya organında Saadet Partisi’nin ‘cepsiz ceketi’ ile ilgili haberler yer aldı. ‘Cepsiz ceket’, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Facebook ve Twitter gibi sosyal medya mecralarında kullanıcılar; “Müthiş kampanya”, “Çok güzel kampanya; hamaset dolu dümdüz kampanyalardan gözümüz kör, kulağımız sağır olmuştu” yorumlarını yaptı.

KAMPANYA GÜNLER ÖNCESİNDEN MERAK UYANDIRMIŞTI

Saadet Partisi ekiplerinin büyük emek vererek, haftalar öncesinden titiz çalışmalarla hazırladıkları ve geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurulan ‘ceket’ objesi büyük ilgi uyandırmıştı. Ceket görsellerinde yer alan ‘Alıştırıldığınız bütün ceketleri unutun, yepyeni bir yaklaşıma hazır olun!’ sözü kamuoyunda merak uyandırmış dikkatleri üzerine çekmişti.

CEPSİZ CEKETİN ANLAMI BÜYÜK!

Ankara’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen toplantıda ‘ceket’ objesinin anlamı da açıklandı. Cepsiz olarak belediye başkanlarına giydirilen ceketlerin anlamı oldukça anlamlı. Cepsiz ceket; kendi değil halkı kazansın diye belediyecilik yapanların ceketidir. Cepsiz ceket; yetim ve öksüzün hakkını sırtında bir kurşun tabut gibi taşıyanların ceketidir. Cepsiz ceket; saklayacak tek bir çıkarı ve haram lokması olmayanların ceketidir. Cepsiz ceket; şehidin, gazinin bu vatan için verdiklerini, zihninden de gönlünden de asla çıkarmayanların ceketidir. Cepsiz ceket; zamanı geldiğinde gönül ferahlığı ve vicdan rahatlığı ile önünü ilikleyip halkının karşısına, Allah’ın karşısına çıkar gibi çıkabileceklerin ceketidir. Cepsiz ceket; halkından başkasının önünde eğilmesine sebep verecek bir şeyi saklamak zorunda kalmayanların ceketidir. Cepsiz ceket, ahlaklı ve liyakatli siyasetin, belediyeciliğin giydiği cekettir!

Ankara’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen toplantıda ‘ceket’ objesinin anlamı da açıklandı. Cepsiz olarak belediye başkanlarına giydirilen ceketlerin anlamı oldukça büyük.

ANLAMI BÜYÜK!

Cepsiz ceket kendi değil halkı kazansın diye belediyecilik yapanların ceketidir. Cepsiz ceket; yetim ve öksüzün hakkını sırtında bir kurşun tabut gibi taşıyanların ceketidir.

Cepsiz ceket saklayacak tek bir çıkarı ve haram lokması olmayanların ceketidir.

Cepsiz ceket şehidin, gazinin bu vatan için verdiklerini, zihninden de gönlünden de asla çıkarmayanların ceketidir.

Cepsiz ceket zamanı geldiğinde gönül ferahlığı ve vicdan rahatlığı ile önünü ilikleyip halkının karşısına, Allah’ın karşısına çıkar gibi çıkabileceklerin ceketidir.

Cepsiz ceket halkından başkasının önünde eğilmesine sebep verecek bir şeyi saklamak zorunda kalmayanların ceketidir.

Cepsiz ceket ahlaklı ve liyakatli siyasetin, belediyeciliğin giydiği cekettir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum