Günbaş:: Doğru bir iş yaptık

Günbaş:: Doğru bir iş yaptık

Zafer Turan'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Abdurrahman Baysangur'un başarılı olacağına inandıkları için takımı kendisine emanet ettiklerini söyleyen Anadolu Selçukspor başkanı Mehmet Günbaş, genç hocanın ekibi ile sezon sonuna kadar gör

Zafer Turan'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Abdurrahman Baysangur'un başarılı olacağına inandıkları için takımı kendisine emanet ettiklerini söyleyen Anadolu Selçukspor başkanı Mehmet Günbaş, genç hocanın ekibi ile sezon sonuna kadar görevine devam edeceğini bildirdi.

Günbaş, sezona büyük umutlarla başladıklarını, bu doğrultuda transferler yaptıklarını, ancak ilk 7 haftada istedikleri sonucu alamadıklarını, dolayısıyla da Zafer Turan ve ekibi ile yollarını ayırdıktan sonra da olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını söyledi. Anadolu Selçukspor'un Konya takımı olduğunun altını çizen Günbaş, Zafer Turan'ın görevden ayrılmasından sonra takımı Abdurrahman Baysangur'un hazırladığını ve üst üste iki maçı kazanarak takıma büyük bir sinerji getirdiğini bildirdi. Göreve gelecek olan yeni yönetimin de büyük bir ihtimalle sezon sonuna kadar Abdurrahman Baysangur'la devam edeceğini tahmin ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Lige istediğimiz gibi başlayamamak bir takım sıkıntıları da beraberinde getirdi. Özellikle 7 hafta sıfır çekmemiz bizim bazı radikal kararlar almamız doğrultusunda adım atmamıza neden oldu. İlk olarak Zafer Turan ile yollarımızı ayırdık, daha sonra da kulübün önünü açmak için olağanüstü genel kurul kararı aldık. Ancak, 28 Ekim'de yapılacak kongreye kadar görevimizi sürdüreceğiz. Zafer Turan'ın görevden ayrılmasından sonra takımı Abdurrahman Baysangur'a teslim ettik. Pendikspor ve İskenderunspor galibiyetleri, bizim bu konuda sorumluluğumuzu daha çok artırdı ve Abdurrahman Hoca ile resmi bir sözleşme sorumluluğu hissettik. İnşallah başarılarının devamı gelecek. İnşallah takımı çok daha iyi yerlere getirecektir.”

Hafta sonuda oynanacak olan Bayrampaşaspor maçına da kazanmak için çıkacaklarını bildiren Anadolu Selçukspor başkanı Mehmet Günbaş, yeni teknimk ekibin ve oyuncuların bu maçtan da alınlarının akıyla çıkacaklarını belirterek, tüm futbolseverlerin takıma sahip çıkmasını ve desteklemesini istedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.