Gün kavuşma günü

Gün kavuşma günü

Bu sezon seyircisi ile ilk kez bugün oynayacağı Antalyaspor maçında buluşacak olan Atiker Konyaspor bu karşılaşmayı kazanmak istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda Saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı Bülent yıldırım yönetecek.

Atiker Konyaspor bugün Spor Toto Süper Ligin 12. Hafta maçında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda Saat 16.30’da başlayacak.  Mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp.  Uzun bir ceza sonrası taraftarın da yerini alacağı karşılaşmada Atiker Konyaspor kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

LİGDE 13. RANDEVU   

Atiker Konyaspor bugün sahasında ağırlayacağı Antalyaspor ile Süper Lig'de 13. kez karşılaşacak

Atiker Konyaspor ile Antalyaspor bugün 13. kez karşılaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan lig maçlarında Konyaspor’un galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor.

Konyaspor, rakibiyle oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Geçen sezon Antalya’da oynanan maçı yeşil-beyazlı temsilcimiz 3-1 kazanırken, Konya’daki maç 1-1 berabere bitmişti. Atiker Konyaspor rakibine sahasında Süper Lig’de hiçbir maçta mağlup olmadı.

ANTALYA’YA KARŞI EVİNDE MAÇ KAYBETMİYOR

Atiker Konyaspor,  bugün konuk edeceği Antalyaspor’a Süper Lig’de sahasında hiç kaybetmedi

Yeşil-beyazlı ekip, Akdeniz ekibine Süper Lig’de sahasında hiç mağlup olmadı. İki ezeli rakip, bugünkü mücadeleyle beraber lig tarihinde 13. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 12 lig mücadelesinde Atiker Konyaspor rakibine galibiyetle 5-3 üstünlük sağladı. Rekabette 4 maç ise eşitlikle sona erdi.

Anadolu Kartalı, kırmızı-beyazlı takımla taraftarının önünde 6 maça çıkarken bu maçlarda yenilmedi. Atiker Konyaspor, Antalyaspor’la sahasında oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Temsilcimiz sahasında rakibi karşısında kalesinde de zor gol görüyor.

İki takım arasında Konya’da oynanan son maç ise 1-1 berabere bitmişti. Konyaspor, sahasında rakibine karşı olan bu üstünlüğünü bu sezon da devam ettirmek istiyor.

Atiker Konyaspor, rakibiyle önceki sezon Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda da karşılaşmış ve bu maçta 1-0’lık skorla gülen taraf temsilcimiz olmuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.