Gümüşhane'de 23 Nisan Coşkusu

Gümüşhane'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yağmur nedeniyle Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen gösterilerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yağmur nedeniyle Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen gösterilerle kutlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Şükrü Baş'ın Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan program, yağışlı hava nedeniyle Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu'nda devam etti. Törene Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Meral Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Emniyet Müdürü Ahmet Can, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Atatürk Ortaokulu Müdürü Köksal Duman, geleceğin teminatı olan çocuklara, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günün bayram olarak hediye edildiğini söyledi. Duman, "Türk çocukları da bu mutlu günlerini her yıl tüm dünya çocuklarıyla paylaşmakta, tüm dünyaya sevgi, barış, iyilik mesajı vermektedir." dedi.

Günün anlamıyla ilgili şiirlerin okunması, halat çekme, balon patlatma, sandalye kapmaca, çuval yarışması ve yoğurt yeme yarışmalarında zevkli anlar yaşandı. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verilmesi ve okul korosunun söylediği şarkılarla program sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.