Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Esnafı Ziyaret Etti

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Esnafı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da esnafı ziyaret etti.Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kışla Caddesindeki esnafı ziyare...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da esnafı ziyaret etti.

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kışla Caddesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını yakından dinledi.

Esnafla sohbet de eden Bülent Tüfenkci, uğradığı bir dükkanda çay içti. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye esnaf ziyaretinde Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve çok sayıda partili eşlik etti.

Esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşlarla da sohbet eden Tüfenkci, vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Tüfenkci, daha sonra AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katılmak üzere Kışla Caddesinden ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.