Gülerce Cemaat medyasına isyan etti

Gülerce Cemaat medyasına isyan etti

Gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce, çalıştığı Zaman Gazetesi de dahil olmak üzere bazı medya guruplarını eleştiri yağmuruna tuttu.

Beyaz TV'de Türker Akıncı moderatörlüğündeki Ortak Akıl programının yorumcusu Hüseyin Gülerce, bazı meyda kuruluşlarına sert eleştirilerde bulundu.

CEMAAT'İN AMACI SİYASETE YÖN VERMEK Mİ

1989 yılından beri Zaman Gazetesi'nde yazdığını ifade eden Hüseyin Gülerce, "7 Şubat 2012 tarihine kadar Zaman Gazetesi ile hiç bir çizgi farkı yaşamamışım. Çünkü ben buna bir anlam veremedim. Bir sivil toplum kuruluşunun, bir gazetenin amacı hükümetlere siyaset belirlemek, onlara siyaseten hesap sormak değildir.

"O MANŞET YANLIŞTI"

Eleştiri yapabilirsiniz ama o gün 'Savcılar bugüne kadar hep haklı çıktı' başlığının yanlış olduğunu herkese söyledim. Benim bütün eleştirilerim ilkelerle ilgili, şahıslarla ilgili değil" ifadelerini kullandı.

"İNATLA TERÖR DİZİLERİ YAYINLIYORLAR"

Bir yılı aşkın bir süredir şehit cenazesi ve ölümlerin olmadığını vurgulayan Gülerce, "Ama bazı televizyon kanalları inatla terör dizileri yayınlamaya devam ediyor. Ben kürt vatandaşlarımızın bundan rahatsız olduğunu biliyorum" diye konuştu.

Bazı grupların gazetelerinin Başbakan'a hakaret ettiğini de yadırgadığını belirten Hüseyin Gülerce, "Böyle bir şey nasıl olabilir. Başbakan'a hakaret edenler hizmet medyasında baştacı ediliyor, beni yaralayan bu oldu" şeklinde konuştu.

SÖYLEMEDİĞİM SÖZLERİ KJ'YE KOYUYORLAR

Gülerce, Mehtap TV'de kendisine ait olmayan sözlerin altyazıda verilmesine de isyan etti. Gülerce, "Mehtap TV'de benim konuşmalarımın altına benim konuşmadıklarım yazılıyor. Söylemediğim şeyler. Birkaç defa ikaz ettim ben bunları söylemiyorum. Ben hakaret etmiyorum bir şey demiyorum hep hükümetin aleyhinde şeyler yazılıyor oraya. Bir şey başladı yani bir rahatsızlık başladı. Olabilir dersiniz ki bu çizgiyle devam etmek istemiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum