Gülen’le fotoğraflarını sildi ama…

Gülen’le fotoğraflarını sildi ama…

FETÖ'nün Deniz Kuvvetleri imamının sildiği fotoğrafı siber suçlar polisi geri getirdi.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün ‘Deniz Kuvvetleri imamı’ olduğu iddiasıyla tutuklanan, daha önce Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Orhan Sipahioğlu, ifadesinde iddiaları kabul etmedi. Orhan Sipahioğlu terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen ile çekilen fotoğrafı bilgisayarındaki dosyadan ve geri dönüşüm dosyasından silerken; Siber Suçlarla Mücadele polisinin bilgisayarında yaptığı işlemlerle fotoğrafa ulaşıldı. Sipahioğlu fotoğrafın bir ziyaret sırasında çekildiğini, ancak örgütle bağlantısının olmadığını söyledi.

 

denizimami8801
 


Yazar Nurettin Veren’in bazı televizyon kanallarında Orhan Sipahioğlu’nun FETÖ’nün ‘Deniz Kuvvetleri imamı’ olduğunu öne sürmesi üzerine Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma açtı. Gebze Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu, 5 Eylül’de İstanbul’da gözaltına alındı. Geçen Cuma günü Gebze Adliyesi’ne sevk edilen Orhan Sipahioğlu tutuklanarak cezaevine konuldu. İrticacı olduğu iddiasıyla Yüksek Askeri Şura kararıyla ordudan atıldığında deniz kurmay binbaşı olan Orhan Sipahioğlu, hiçbir zaman Deniz Kuvvetleri’nin imamı olmadığını söyledi.

 

FETÖ VE GEBZE İMAMLARIYLA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

25 gün gözaltında tutulan Orhan Sipahioğlu’nun bu sırada el konulan bilgisayarı incelendi. Orhan Sipahioğlu’nun silmiş olduğu dosyalara ulaşabilmek için bilgisayarında işlem yapıldı. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi polislerinin yaptığı işlemlerle Orhan Sipahioğlu’nun geri dönüşüm dosyasından da sildiği fotoğraflar tek tek ortaya çıktı. Orhan Sipahioğlu’nun ordudan birlikte atıldığı deniz kurmay binbaşı olan Emir Altıntaş ile birlikte terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’le çekilen fotoğraf ortaya çıktı. Orhan Sipahioğlu’nun ayrıca örgütün Gebze’de bulunan imamlarıyla birlikte çekilen fotoğrafları da ortaya çıkarıldı.

DARBEYİ YAPTIRAN FETHULLAH GÜLEN

Orhan Sipahioğlu fotoğrafın 2012 yılında bir ziyaret sırasında çekildiğini belirterek, “Darbeyi yaptıran Fethullah Gülen’dir. Cemaatin bir hizmet cemaati olduğuna inandım. Ancak, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sonrasında cemaatin ABD ve İsrail olmak üzere dış ülkelerin güdümünde olduğunu, Türkiye aleyhinde çalıştığını anladım. Orduda olduğum sırada ve sonrasında denizcilerin imamı olmadım. Bugüne kadar hiçbir zaman FETÖ/PDY içerisinde olmadım” diye ifade verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.