Gülen Yüzler Derneği’nden Merhaba'ya ziyaret

Gülen Yüzler Derneği’nden Merhaba'ya ziyaret

Gülen Yüzler Derneği Başkanı Abdullah Batuhan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bolat, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Gülen Yüzler Derneği Başkanı Abdullah Batuhan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bolat, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeeken ile görüşen Yılmaz, dernekleri hakkında bilgi verdi. Derneklerinin 5 ay önce kurulduğunu ve o günden bu yana ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik önemli projelere imza attıklarını söyleyen Yılmaz, “Derneğimizi 8 arkadaşımızla kurduktan kısa bir süre sonra üye sayımızı 80’e çıkardık. İlk olarak sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ettik ve ihtiyaçlarını giderme konusunda yardımcı olduk. Kurban Bayramı’nda da ‘Çocukları Giydirelim, Hep Birlikte Gülelim’ kampanyasını başlattık. Kampanya kapsamında 22 çocuğa kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunduk” dedi.

AB PROJELERİ HAZIRLIYORUZ

Önümüzdeki hafta Selçuklu’nun Bosna Hersek Mahallesi’nde Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası yapacaklarını ifade eden Yılmaz, “Öğrencilerin ağırlıkla yaşadığı Bosna Hersek Mahallesi’nde hem derneğimizin faaliyet alanını genişleteceğiz. Hem de ülkemiz için önemli bir yere sahip olan kan bağışına destek vereceğiz. 2015 yılında da Avrupa Birliği (AB) projelerinde yer alıp çok daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşacağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Büyükeken ise, Gülen Yüzler Derneği’nin çalışmalarında başarılar dileyerek şunları söyledi: “Çocuklara yönelik bu tür faaliyetleri destekliyoruz. Çünkü uyuşturucu başta olmak üzere birçok zararlı alışkanlıklar çocuklara çok rahat ulaşabiliyor. Aynı şekilde maddi durumu kötü olduğu için okuluna devam edemeyen binlerce çocuk var. Basın camiası olarak derneğinizin duyulması adına elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.